televizor
Foto: Shutterstock/Schutterstock
Na večeri kod Milana Spasića

Promo RTS

 

 

21.55 RTS1

Na večeri kod Milana Spasića

Poznati vinar Milan Spasić koji se u ovom serijalu već pokazao kao izuzetno šarmatan i duhovit čovek je svojim dočekom ali i izuzetno bogatom večerom oduševio tim Biber koji je u Aleksandrovac stigao sjajno raspoložen i naravno raspevan. Pre večere oni su stigli i da obiđu jednu od najznačajnijih svetinja u Župi a domaćina su obradovali adekvatnim i lepim poklonima. Sam Spale prisetio se svojih početaka, otkrio da je još kao mali odlučio da nastavi porodičnu tradiciju, priznao da vrlo lako zaplače, ali je govorio i o svojim sinovima i supruzi koja mu je od prvog dana najveća podrška...

Poslednja bitka

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Poslednja bitka

Posle neuspele akcije u borbi protiv narko dilera i gubitka partnera, Rej Ovens napušta svoje policijsko odeljenje u Los Anđelesu i postaje šerif u pospanom gradiću Somerton na američkoj granici sa Meksikom. Mir malenog grada narušava spektakularni beg najtraženijeg i najopasnijeg narko-bosa, Gabriejla Korteza, tokom transfera zatvorenika. Da li će mu iskusni šerif Somertona stati na put? Uloge: Arnold Švarceneger, Džoni Noksvil, Forest Vitaker.

Tako to ide

Foto: IMDB

 

 

20.50 Prva

Tako to ide

Egoističnog, antipatičnog i samoživog prodavca nekretnina jednoga dana sin s kojim godinama nije bio u kontaktu zamoli da mu pričuva kćerku dok je on na putu. Ova naizgled obična molba ne bi zvučala čudno da je stari čangrizavac znao da uošte ima unuku… Uloge: Majkl Daglas, Dajen Kiton.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading