televizor
Foto: Promo/Schutterstock
1917

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

1917

Oskarom nagrađeni reditelj Sem Mendez, poznat po velikim filmskim hitovima, predstavlja spektakl o Prvom svetskom ratu jednostavnog naziva 1917. Napeta ratna drama prati dva mlada britanska vojnika koji dobijaju naizgled nemoguću misiju. U trci protiv vremena moraju da pređu neprijateljsku teritoriju i dostave poruku koja će zaustaviti napad na stotine vojnika, koji nemaju pojma da se napad sprema, a među njima je i brat jednog od dvojice vojnika. Uloge: Benedikt Kamberbač, Kolin Fert, Din-Čarls Čapman, Džordž Mekej.

Mafija mama

Foto: IMDB

 

 

23.00 Prva

Mafija mama

Kristin je nesrećna dama, koja usamljeno živi u predgrađu. Ali, neočekivano, ona postaje vođa jedne od najstrašnijih kriminalnih organizacija na svetu. Bjanka joj u tome svesrdno pomaže kao mentorka. Uloge: Toni Kolet, Monika Beluči.

Alijenista

Promo RTS

 

 

22.00 RTS2

Alijenista

Adaptacija popularnog romana Kejlaba Kara „Alijenista“ bavi se najmračnijom stranom 19. veka u Njujorku - od zlostavljača, serijskih ubica dece, siromaštvom i posrnulim moralom. Ova uzbudljiva priča iako je fikcija inspirisana je civilizicijskim preokretom sa razvojem tehnologije i industrijske revolucije, kada veliki gradovi u Evropi i Americi bivaju pretvoreni u mračna i maglovita mesta. Njujork se ništa nije razlikovao od ostatka sveta. Serija počinje ubistvom dečaka čije je beživotno iskasapljeno telo pronađeno na njujorškom mostu. Doktor Krajsler dobija poziv od Teodora Ruzvelta, budućeg američkog predsednika, da reši jezivo ubistvo…. Uloge: Danijel Bril, Dakota Fening, Luk Evans, Robert Vizdom, Daglas Smit…

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading