SERIJA DANA „Krunska 11“
Foto: Promo/Schutterstock
Krunska 11

Promo

 

 

21.00 Superstar

„Krunska 11” – nova humoristična saga o životu tokom pandemije

„Krunska 11“ je humoristična, ali i dirljiva priča smeštena u dvorište zgrade u ulici Krunska, gde stanari prolaze kroz svakodnevne izazove života tokom pandemije koronavirusa. Njihovi životi iznenada se menjaju pod teretom vanrednih okolnosti, a serija prikazuje kako se odnosi među njima razvijaju u atmosferi izolacije i straha, ali i kroz toplu ljudsku interakciju i humor. Dolaskom korone, policajac Dmitar i predsednica kućnog saveta Milina nameću nova pravila koja dovode do nepredvidivih situacija. Njihove sudbine, kao i životi drugih stanara, isprepliću se u duhovitim i emotivnim pričama, u kojima se pojavljuju ljubavni zapleti, porodične tenzije, ali i novi prijatelji... Uloge: Ana Lečić, Vule Marković, Jovan Jelisavčić, Danica Radulović, Milica Tomašević, Vaja Dujović, Zoran Cvijanović, Nemanja Stamatović, Lena Marković, Marko Todorović, Miloš Đorđević, Danica Ristovski...

Klub zadovoljnih žena

Foto: IMDB

 

 

20.50 Prva

Klub zadovoljnih žena

Radnja filma je smeštena u Kaliforniju, a prati život četiri prijateljice čiji se životi promene nakon čitanja knjige „50 nijansi sive, u svom književnom klubu. Trilogija „50 nijansi" inače nije vrsta literature koju ove uspešne i inteligentne dame imaju običaj da čitaju, međutim, njihovi se životi drastično menjaju nakon što pročitaju čuveni erotski roman. Uloge: Dajen Kiton, Džejn Fonda, Kendis Bergen.

Na večeri kod Isidore Građanin

Promo

 

 

22.00 RTS1

Na večeri kod Isidore Građanin

Mlada i sve popularnija glumica koja je za samu sebe rekla da nije sjajna kuvarica ipak je svojom večerom uspela da zasluži komplimente suparničkog tima. Otvoreno je govorila o svojoj želji da postane glumica, počecima ali i vrlinama i manama a mnoge zanimljive detalje o njoj otkrili su i njeni najbliži prijatelji, kao i brat Goran koji joj je, kako kaže, najveća podrška ali i kritičar. Ljubazna i šarmantna, Isidora se dobro snašla na pijaci a bila je, pokazalo se, i vrlo dobra domaćica raspevanom timu So čije je okupljanje bilo tek prica za sebe. Gde su pre večere bili Zinaida, Milica, Miona, Spale i dva Stefana i čime su iznenadili domaćicu koja se hrabro izborila sa svim njihovim pitanjima, pogledajte na večeri kod Isidore Građanin od koje ćete, između ostalog saznati i odakle potiče njeno nesvakidašnje prezime.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading