FILM DANA „Poslednji zadatak“
Foto: Promo/Schutterstock
Poslednji zadatak

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Poslednji zadatak

Bivši zatvorenik povezan s ruskom mafijom i arijevskim bratstvom žudi za bijegom iz svog prošlog života punog nasilja, ali naposljetku odlučuje preuzeti posljednji zadatak kako bi pobjegao od ruske mafije i zaslužio svoju slobodu. Uloge: Džon Ris Dejvis, Šaun Roberts.

Klara

Foto: IMDB

 

 

23.15 Prva

Klara

Ajzak Bruno je astronom opsednut potragom za životom u svemiru. Kada njegova opsesija ugrozi njegovu karijeru, on ignoriše savet prijatelja da dovede svoj život u red i nastavlja da proširuje svoju istragu – delimično i da bi pobegao od tragedije koja mu se dogodila u prošlosti. Kada Ajzak upozna umetnicu po imenu Klara koja deli istu fascinaciju svemirom i ima oštro oko za uočavanje obrazaca, njih dvoje započinju neobičnu saradnju, proučavajući gomilu astronomskih podataka u nadi da će doći do monumentalnog otkrića. Uloge: Patrik Džej Adams, Trojan Balisario.

 

21.00 Cinemania

Teška bolest

Foto: IMDB

 

 

Ova ljubavna priča govori o komičaru pakistanskog porekla Kumailu, koji se upoznaje sa studentkinjom Emili prilikom jednog od njegovih komičarskih nastupa. Iako su mislili da će njihov odnos ostati na seksu za jednu noć, sve se razvija u pravu ljubav, što komplikuje Kumailov život jer njegovi roditelji, tradicionalni muslimani, očekuju nešto sasvim drugo. Kada se Emili razboli od misteriozne bolesti, Kumail će prolaziti kroz medicinsku krizu s njenim roditeljima Bet i Teri, koje nikada nije upoznao, a prisiljen je nositi se i s emotivnim sukobom u kojem mora birati između svojih roditelja i svoga srca. Uloge: Kumail Nandžijani, Zoi Kazan, Holi Hanter, Rej Romano.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading