televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Umri muški 4

Foto: IMDB

 

 

21.05 RTS1

Umri muški 4

Džon Maklejn se udružuje s mladim hakerom da bi uhvatili sajber-teroristu Tomasa Gabrijela u Vašingtonu. Kada neko upadne u kompjutere Odeljenja za visokotehnološki kriminal Ef-Bi-Aja, direktor odluči da okupi sve hakere sposobne za tako nešto. Pošto je praznik, mnogi agenti nisu na poslu i zato posao poverava policiji. Džon Maklejn bi trebalo da ode po hakera po imenu Farel, ali tamo neko zapuca na njih dvojicu. Maklejn spasava Farela, ali neko ih prati... Uloge: Brus Vilis, Džastin Long, Timoti Olifant.

Uteha

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Uteha

Istražujući niz ubistava, FBI agenti Džo i Ketrin zbunjeni su ubicinom bizarnom metodom bezbolne smrti. Džo dovodi u pomoć starog prijatelja, penzionisanog doktora i vidovnjaka Džona. Uz Džonovu pomoć, agenti se sve više i više približavaju ubici, i postaje im sve jasnije da je i zločinac vidovit, i da je uvek jedan korak ispred vlasti. Uloge: Entoni Hopkins, Džefri Din Morgan, Kolin Farel.

Luckasti obućar

Foto: IMDB

 

 

23.15 Prva

Luckasti obućar

Maks popravlja obuću u porodičnoj radnji u Njujorku, živi prosečan život i razočaran je svakodnevicom. Jednog dana slučajno otkriva magičnu šivaću mašinu koja mu omogućava da uđe u kožu svojih kupaca, odnosno, da hoda u njihovim cipelama. Maks postaje neko drugi i vidi svet u sasvim drugačijem svetlu. Uloge: Adam Sendler, Stiv Bušemi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading