televizija
Foto: Promo/Schutterstock
Gas do kraja

Foto: IMDB

 

 

21.10 B92

Gas do kraja

Ova komična akcija govori o bivšem profesionalnom vozaču koji je sada instruktor vožnje, i ne svojom voljom, pljačkaš. Piter Roberts je napustio je uzbudljiv svet automobilskih trka, i sada obučava druge za vožnju. Međutim, njegov sada miran život remeti novi učenik Sajmon Keler. On je došao na čas vožnje i prisilio Pitera da mu bude partner u jednoj pljački. Tako oni postaju begunci, i pokušavaju da se sakriju od mafije i policije, koja im je za petama... Uloge: Džon Kjuzak, Tomas Džejn.

Balkanska pravila

Foto: IMDB

 

 

23.35 Prva

Balkanska pravila

Radnja filma je usredsređena na odnose između jugoslovenskih, srpskih i hrvatskih tajnih službi, od perioda nastanka SFRJ do perioda posle njenog raspada. Na Balkanu istina i laži su pomešani i to toliko dugo traje da niko ne nalazi razliku. Možda je zbog toga ova izmišljena priča u stvari istinita. Iskusni obaveštajac je u izgnanstvu iz Srbije. Bio je "siva eminencija", čovek koji je određivao tok istorije na Balkanu. Poziva svoga sina, pilota poljoprivredne avijacije, u Atinu da bi ga upoznao sa polusestrom i to na dan njenog venčanja. Njih dvojica niz godina nisu govorili. U noći susreta otac umire a sin koji nema nameru da sledi očev životni put, suočava se sa očevim planovima da upravlja njegovim životom i posle svoje smrti... Uloge: Branislav Lečić, lazar Ristovski, Ana Sofrenović, Aleksandar Berček.

Čelični korov

Foto: IMDB

 

 

22.15 RTS2

Čelični korov

Lutalice alkoholičari se posle nekoliko decenija vraćaju u svoje rodno mesto. Frensis i Helen su par alkoholičara i vratili su se u grad u kome su se rodili. On je igrao bejzbol, ona je bila pevačica na radiju, ali im je alkoholizam uništio karijere. Okruženi su smrću - ona je bolesna, njihov prijatelj ima rak, a on radi kao grobar i posećuje grob svog pokojnog sina. Proganjaju ga vizije prošlosti, među kojima su dva čoveka koje je ubio... Uloge: Džek Nikolson, Meril Strip, Karol Bejker, Tom Vejts.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading