televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Dron

Foto: IMDB

 

 

23.45 RTS2

Dron

Nil svoje radne dane provodi upravljajući dronovima na tajnim misijama, a zatim se vraća svom porodičnom životu, pritom njegova žena i sin ne znaju ništa o njegovom tajnom životu. Sve dok ne bude izložen smrtonosnoj pretnji. Verujući da je odgovoran za smrt njegove žene i deteta, pakistanski biznismen prati Nila nakon čega dolazi do velikog sukoba... Uloge: Šon Bin, Meri Markomark, Patrik Sabongi, Šeron Tejlor.

Posetioci

Foto: IMDB

 

 

23.15 Prva

Posetioci

Ova urnebesna komedija o putovanju kroz vreme prati pustolovine ludog srednjovekovnog viteza i njegovog vernog sluge koji se najedanput nađu u današnjem vremenu! Uz pomoć magije oni su teleportovani u daleku budućnost. U traženju načina za povratak kući ovaj simpatični dvojac upada u mnogo komičnih situacija. Uloge: Kristijan Klavije, Žan Reno.

Duh u oklopu

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Duh u oklopu

Radnja je smeštena u 2029. godinu, kada su mnogi ljudi postali kiborzi, zamenivši neke svoje delove tela veštačkim implantatima. Ali mozak se ne može zameniti, pa on predstavlja „duh“, to jest ljudski identitet u oklopu mehaničkog tela. Radnja filma prati kibernetičku policajku koja vodi elitnu antiterorističku jedinicu Sektor 9, zaduženu za borbu sa najopasnijim kriminalcima. Uloge: Skarlet Johanson, Majkl Karmen Pit, Pilou Esbek.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading