televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Dron

Foto: IMDB

 

 

petak

23.45 RTS2

Dron

Nil svoje radne dane provodi upravljajući dronovima na tajnim misijama, a zatim se vraća svom porodičnom životu, pritom njegova žena i sin ne znaju ništa o njegovom tajnom životu. Sve dok ne bude izložen smrtonosnoj pretnji. Verujući da je odgovoran za smrt njegove žene i deteta, pakistanski biznismen prati Nila nakon čega dolazi do velikog sukoba... Uloge: Šon Bin, Meri Markomark, Patrik Sabongi, Šeron Tejlor.

U ritmu Bruklina

Foto: IMDB

 

 

petak

20.00 Prva plus

U ritmu Bruklina

Dvanaestogodišnjeg dečaka koji gaji ogromnu strast ka plesu, i njegovog brata sa ulice spasava stari šoumen koji ih smešta da žive sa njegovim nekadašnjim plesnim partnerom i bratom, sa kojim mu se odnos u velikoj meri pokvario. Uloge: Nejtan Kres, Medlin Mantok.

Duh u oklopu

Foto: IMDB

 

 

petak

21.00 B92

Duh u oklopu

Radnja je smeštena u 2029. godinu, kada su mnogi ljudi postali kiborzi, zamenivši neke svoje delove tela veštačkim implantatima. Ali mozak se ne može zameniti, pa on predstavlja „duh“, to jest ljudski identitet u oklopu mehaničkog tela. Radnja filma prati kibernetičku policajku koja vodi elitnu antiterorističku jedinicu Sektor 9, zaduženu za borbu sa najopasnijim kriminalcima. Uloge: Skarlet Johanson, Majkl Karmen Pit, Pilou Esbek.

Putnik

Foto: IMDB

 

 

subota

22.00 Prva plus

Putnik

Bivšem policajcu koji sada radi kao agent osiguranja na svakodnevnom povratku kući priđe misteriozna žena koja mu kaže da mora da locira putnika u vozu koji nosi nešto opasno. Ukoliko ne uspe, svi u vozu će biti mrtvi. U ovom akcionom trileru Lijam Nison je Majkl, agent osiguranja, čiji svakodnevni povratak kući postaje sve samo ne rutinski. Nakon što mu u vozu priđe misteriozna žena, Majkl je ucenjen da otkrije identitet jednog putnika pre poslednje stanice. Dok se trka s vremenom da reši zagonetku, Majkl je nesvesno uvučen u zločinačku zaveru koja dovodi u opasnost njegov život, ali i živote ostalih putnika. Uloge: Lijam Nison, Vera Farmiga, Patrik Vilson, Džonatan Banks.

Velerijan i carstvo hiljadu planeta

Foto: IMDB

 

 

subota

23.30 B92

Velerijan i carstvo hiljadu planeta

Velerijan i Lorelajn su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u celom svemiru u 28. veku. Njih dvoje putu kroz vreme i dimenzije kako bi branili galaksije i mir u svemiru. Pod direktivom Zapovednika, Velerijan i Lorelajn su poslati na misiju u međugalaktički grad Alfa, rastuću metropolu koja je sastavljena od hiljade planeta. Alfa ima dvadeset miliona stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alfi iste interese i ciljeve...  Uloge: Dejn Dehan, Kara Delevinj, Klajv Oven, Rijana.

Plaćenici 2

Foto: IMDB

 

 

Subota

23.00 Prva

Plaćenici 2

Vođa plaćenika Barni Ros svojim timom odlazi u misiju u Nepal kao da bi spasili doktora Zoura, koga drže otmičari. Tokom akcije spasavanja oni će morati da pruže pomoć i plaćeniku Trenču. Nakon povratka u Nju Orleans, Bili namerava da se povuče iz posla i da nastavi miran život sa devojkom. Ali, Ros je prisiljen da prihvati novu misiju u koju ga šalje CIA agent mister Karč. Zadatak je odlazak u Rusiju gde treba da se izvuče nešto što se nalazi u avionu koji se srušio. Uloge: Silvester Stalone, Arnold Švarceneger, Džejson Stetam, Žan-Klod van Dam, Čak Noris, Brus Vilis, Dolf Lungren.

Zvezdane staze

Foto: IMDB

 

 

subota

23.00 RTS1

Zvezdane staze

Na dan rođenja Džejmsa Kirka njegov otac gine na oštećenom svemirskom brodu u borbi protiv Romulanaca koji su u potrazi za ambasadorom Spokom. Spok je na rodnom Vulkanu prezren zbog svog polu-ljudskog porekla. 25 godina kasnije, Kirk je odrastao u mladog buntovnika. Izazvan da ostvari svoje potencijale u Zvezdanoj floti, počinje da smeta instruktorima poput komandanta Spoka. Iznenada na Vulkanu se javlja vanredna situacija i brod tek pušten u rad, „Enterprajz“, sa posadom sastavljenom od perspektivnih kadeta, kreće tamo. Uloge: Kris Pajn, Zakati Kvinto, Sajmon Peg.

Superheroji

Foto: IMDB

 

 

subota

19.50 RTV1

Superheroji

Priča o paru koji se zaljubljuje i bori se da vezu održi, prolazeći kroz nježnosti i svađe, tajne i prevare. Ana se bavi crtanjem i impulsivne je naravi, a Marko je nastavnik fizike, ubijeđen da svime vlada neka formula. Oni su superheroji jer tragaju za moćima koje su im potrebne da bi se voljeli do kraja života. Uloge: Alesandro Borgi, Džasmin Trinka.

Devojka iz voza

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

21.00 B92

Devojka iz voza

Detektiv istražuje priču filmadžije o njegovu čudnom susretu s tajanstvenom mladom ženom i pokušava da utvrdi je li on žrtva ili sumnjivac u događajima koji su se razvili. Uloge: Henri Ijan Kjusik, Niki Ajkoks, Stiven Lang.

Krug

Foto: IMDB

 

 

nedelja

22.00 Prva plus

Krug

Mej je dobila posao iz snova, u najvećoj i najjačoj IT kompaniji. Ona napreduje u poslu i izuzetno je zadovoljna. Njen trud primećuje i vlasnik firme Bejli koji joj predlaže da učestvuje u jednom eksperimentu. Taj eksperiment pomera granice njene privatnosti, etike i njene slobode. Na kraju će svaka odluka koju donese uticati na nju, ali i na njene prijatelje, porodicu i čovečanstvo. Uloge: Ema Votson, Tom Henks.

Bruklin

Foto: IMDB

 

 

nedelja

21.00 Cinemania

Bruklin

Privučena obećanjima Amerike, Ejlis napušta Irsku i udobnost majčinog doma i upućuje se ka obalama Njujorka. Prvi okovi nostalgije brzo nestaju kada sveža romansa baci na nju opojne čari ljubavi. Uskoro, međutim, njenu poletnost prekida njena prošlost i Ejlis mora da izabere između dve ljubavi, dve zemlje i života koji nude. Uloge: Serše Ronan, Emori Koen, Donal Glison.

Zečja rupa

Foto: IMDB

 

 

ponedeljak

21.00 Cinemania

Zečja rupa

Film je snimljen prema Pulicerom nagrađenoj drami američkog dramskog pisca i pesnika. Dramska radnja zatiče nekad srećni bračni par osam meseci nakon smrti njihovog sina jedinca. Pokušaj normalnog života tek je prividna igra u kojoj oboje nastoje da nađu smisao i razlog. Uloge: Nikol Kidman, Aron Ekhart, Dajana Vist.

Čudesna panorama

Foto: IMDB

 

 

sreda

21.00 Cinemania

Čudesna panorama

Oporavljajući se posle emotivnog sloma zbog nedavnog razvoda, Džini pronalazi utehu u braku s još jednom izgubljenom dušom, Hamptijem, koji pati zbog gubitka supruge i problema s ćerkom Kerolajn koja je pobegla od kuće kako bi se udala za lokalnog gangstera. Iako Džini pronalazi s njim sigurnost, očajna je zbog napuštanja snova o velikoj glumačkoj karijeri. Jedne noći ona sreće Mikija, spasioca na plaži koji sanja da postane pisac, i među njima se rađa ljubav. Uloge: Kejt Vinslet, Džejms Beluši, Džastin Timberlejk.

Lanac osvete

Foto: IMDB

 

 

četvrtak

21.00 Cinemania

Lanac osvete

Muškarac koji, želeći se osvetiti kriminalcima koji su silovali njegovu suprugu, angažuje grupu tajanstvenih osvetnika. Uskoro shvati da je postao deo prljave igre. Uloge: Nikolas Kejdž, Džanjuari Džouns, Gaj Pirs.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading