televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Devojka iz voza

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Devojka iz voza

Detektiv istražuje priču filmadžije o njegovu čudnom susretu s tajanstvenom mladom ženom i pokušava da utvrdi je li on žrtva ili sumnjivac u događajima koji su se razvili. Uloge: Henri Ijan Kjusik, Niki Ajkoks, Stiven Lang.

Dan obuke

Foto: IMDB

 

 

23.20 Superstar

Dan obuke

Džejk je mladi policijski detektiv kojem se smeši uspešna karijera u losanđeleskom Odeljenju za narkotike, što bi njemu i njegovoj porodici omogućilo bolji život. Zbog toga prvi dan na poslu uz svog starijeg i iskusnijeg kolegu Alonza shvati vrlo ozbiljno. Već pri prvoj vožnji gradskim ulicama Džejk uvidi da njegov kolega Alonzo s lakoćom prelazi na drugu stranu zakona kako bi od svojih doušnika i kriminalaca dobio ono što traži. Uloge: Denzel Vošington, Itan Houk, Skot Glen.

Davitelj protiv davitelja

Promo RTS

 

 

19.00 RTS2

Davitelj protiv davitelja

Radnja se odvija u Beogradu gde se pojavljuje još jedna legenda kriminala; davitelj čije su žrtve devojke koje ne vole karanfile. Policijski inspektor Ognjen Strahinjić pokušava da reši slučaj, ali situaciju dodatno komplikuju mladi pevač Spiridon Kopicl, koji je izgleda u telepatskoj vezi sa daviteljem i njegova simpatija, novinarka Sofija Mačkić, koja celoj priči daje neželjeni publicitet... Uloge: Taško Načić, Nikola Simić, Sonja Savić, Rahela Ferari, Srđan Šaper...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading