EMISIJA DANA „Na večeri kod Stefana Radonjića“
Foto: Promo/Schutterstock
Na večeri kod Stefana Radonjića

Promo RTS

 

 

21.55 RTS1

Na večeri kod Stefana Radonjića

Mladi i sve popularniji glumac Stefan se pokazao kao beskrajno šarmatan i duhovit domaćin koji je svojom večerom iznenadio ali i obradovao suparnički tim koji je kod njega stigao u velikom stilu. Stefan je iskreno govorio o svojoj strasti prema glumi koju je, uprkos nezadovoljstvu svojih roditelja upisao i to na nagovor dvoje velikana domaćeg glumišta. Otvoreno je pričao o svojim vrlinama, manama i željama te priznao i da ume da kuva, mada verovatno ne tako dobro kao što jede. Na pijaci je bio kao na sceni a tokom večere se trudio da bude dobar domaćin pričljivoj ekipi So koja je pre dolaska doživela "paranormalno" iskustvo. Kakvo i zašto videćete na večeri kod Stefana Radonjića koji se Zinaidu, Milicu, Mionu, dva Stefana i Spaleta ispratio pravom žurkom koju je uveličao i njegov specijalni gost.

Lutalica

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Lutalica

Deset godina nakon globalnog ekonomskog kolapsa, u australijskoj pustinji, jedan usamljenik prati grupu kriminalaca koja mu je ukrala poslednju imovinu koju je čuvao - njegov auto. Na putu nailazi na brata, jednog od lopova, kojeg je ostatak bande ostavio na milost i nemilost pustinji… Nakon što mu pomogne da se oporavi, njih dvojica kreću u potragu za bandom i ukradenim kolima... Uloge: Gaj Pirs, Robert Patison.

Mis Tajni agent 2: Opasana i zanosna

Foto: IMDB

 

 

20.50 Prva

Mis Tajni agent 2: Opasana i zanosna

FBI joj nudi mogućnost da postane zaštitno lice službe, što ona nevoljno prihvata. Uz novi posao, Grejsi dobija i novu, ambicioznu partnerku Sem Fjuler, koja joj nije naklonjena. Kada njena najbolja prijateljica Čeril bude kidnapovana u Las Vegasu, Grejsin instinkt će se probuditi. Pošto ne žele da izgubi reputaciju koju je stekla, čelnici FBI "skidaju" je sa slučaja i angažuju njenu partnerku Sem. Ali kada je u pitanju pomoć prijateljima, Grejsi je spremna na sve... Uloge: Sandra Bulok, Redžina King,  Vilijam Šatner, Enrike Mursijano.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading