televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Dobar dan da se umre muški

Foto: IMDB

 

 

21.00 RTS1

Dobar dan da se umre muški

Žestoki policajac Džon Maklejn prvi put se nađe u akciji u inostranstvu kada otputuje u Moskvu da pomogne svom sinu Džeku. Džonu nije poznato da je Džek zapravo operativac CIA sa zadatkom da spreči krađu nuklearnog oružja. Otac i sin moraju da nađu zajednički jezik i da usklade svoje različite metode dok su im ruski kriminalci za petama, a rat može da izbije svakog trenutka... Uloge: Brus Vilis, Džej Kortni, Sebastijan Koh, Radivoje Bukvić.

Ja, Tonja

Foto: IMDB

 

 

23.15 Prva

Ja, Tonja

Biografska priča o američkoj klizačici Tonji Harding, dobitnici dve olimpijske medalje, koja je učestvovala u najvećem sportskom skandalu u istoriji sporta. Tonja Harding, klizačica umetničkog klizanja penje se visoko na američkim turnirima klizanja. Upada u probleme kada joj se u život vrati bivši muž. Tonja se sprema za nacionalno takmičenje u umetničkom klizanju, ali povlači potez koji joj je i obeležio i uništio karijeru. Uloge: Margo Robi, Sebastijan Sten, Džulijen Nikolson.

Dobrodošli u džunglu

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Dobrodošli u džunglu

Nakon nezgode s brodom, ekipa marketinških stručnjaka nasukala se na tropsko ostrvo naseljeno opasnim tigrovima i zmijama i još smrtonosnijim poludelim ljudima, bez ikakvih izgleda da će biti spaseni. Neko od njih mora da preuzme stvari u svoje ruke i postane glavni, a najbolji kandidat za to je poremećeni bivši trener marinaca i stručnjak za preživljavanje u divljini Storm Rotšild. Uloge: Žan-Klod van Dam, Adam Brodi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading