televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Sabirni centar

Promo RTS

 

 

21.00 RTS1

Sabirni centar

Stari arheolog pronalazi rimsku nadgrobnu ploču za kojom je tragao čitavog života. Ona pokriva prolaz s ovog na onaj svet. Pri pokušaju da je pomakne profesor doživljava srčani udar i ubrzo umre. Ali, mrtav samo za okolinu, on se u stvari nalazi u nekoj vrsti stanja „između života i smrti“. Uloge: Rade Marković, Bogdan Diklić, Dragan Nikolić, Danilo Bata Stojković, Olivera Marković...

Dži Aj Džejn

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Dži Aj Džejn

Senatorka Lilijan Dehejven rešava da promeni poziciju žena u vojsci jer je vrlo nezadovoljna njihovim položajem i brojnošću. Ona uspeva da se izbori za ono što želi tako što joj dopuštaju da u vojsku pošalje jednu ženu iz mornarice, pa ona šalje energičnu i tvrdoglavu Džordan O’Nil, koja pristaje da bude prva žena koja će proći izuzetno intenzivnu tromesečnu obuku u mornaričkoj bazi Katalano na Floridi. Ipak, stvari će biti mnogo teže nego što je mogla da zamisli. Uloge: Demi Mur, Vigo Mortensen, En Bankroft.

Zvezdane staze: Prema tami

Foto: IMDB

 

 

22.55 RTS1

Zvezdane staze: Prema tami

Kad posadu svemirskog broda Enterprajz pozovu da se vrati u bazu, otkriće da je nezaustavljiva sila terora iz njihove sopstvene organizacije uništila flotu federacije i sve što ona predstavlja. Kapetan Kirk će povesti lov na neprijatelja u ratnoj zoni kako bi našao oružje za masovno uništenje. Naši heroji naći će se u epskoj borbi u kojoj će ljubav biti na probi, prijateljstva će se raspasti, a kapetan Kirk će biti prinuđen da žrtvuje jedinu porodicu koja mu je preostala: svoju posadu. Uloge: Zoe Saldana, Kris Pajn, Zakari Kvinto.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading