FILM DANA „Pokajnik“
Foto: Promo/Schutterstock
Izgubljeno u vatri

Foto: IMDB

 

 

23.15 RTS2

Izgubljeno u vatri

Žena koja je nedavno izgubila muža poziva njegovog problematičnog najboljeg prijatelja da živi s njom i njenih dvoje dece. Dok postepeno sređuje svoj život, on pomaže porodici da izađe na kraj sa svojim gubitkom. Brajan je divan čovek - dobar otac, pažljiv suprug i odan prijatelj Džeriju, drugu iz detinjstva, narkomanu. Kada se tragedija dogodi, Džeri pokušava da pomogne Brajanovoj supruzi i deci da se izbore s tugom. Odri, Brajanova supruga, pokušava da pomogne Džeriju da savlada svoju zavisnost. Uloge: Hali Beri, Benisio del Toro, Alison Lohman, Dejvid Duhovni.

Pokajnik

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Pokajnik

Tom Karter je pljačkaš koji je tokom karijere ukrao devet miliona dolara iz nekoliko manjih banaka duž SAD. Bez hapšenja, bez otkrivanja identiteta. Nakon što upozna Ani, Tom želi da napusti posao i počne novi život s voljenom ženom. Naravno da stvari neće ići tako glatko. Dva mlada FBI agenta, kojima je dodeljen njegov slučaj, odlučuju da tih devet miliona dolara zadrže za sebe, a usput da smeste Tomu ubistvo njihovog nadređenog. Uloge: Lijam Nison, Kejt Volš.

Posetioci: Revolucija

Foto: IMDB

 

 

23.00 Prva

Posetioci: Revolucija

Dvadeset i tri godine nakon prvog dela, a osamnaest godina nakon drugog dela, dolazi nam treći nastavak popularne trilogije „Posetioci“! Ovi vremenski putnici našli su se usred Francuske revolucije i ponovo uspeli da upadnu u nevolje. Uloge: Žan Reno, Kristijan Klavije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading