televizija
Foto: Promo/Schutterstock
Izgubljeno u vatri

Foto: IMDB

 

 

petak

23.15 RTS2

Izgubljeno u vatri

Žena koja je nedavno izgubila muža poziva njegovog problematičnog najboljeg prijatelja da živi s njom i njenih dvoje dece. Dok postepeno sređuje svoj život, on pomaže porodici da izađe na kraj sa svojim gubitkom. Brajan je divan čovek - dobar otac, pažljiv suprug i odan prijatelj Džeriju, drugu iz detinjstva, narkomanu. Kada se tragedija dogodi, Džeri pokušava da pomogne Brajanovoj supruzi i deci da se izbore s tugom. Odri, Brajanova supruga, pokušava da pomogne Džeriju da savlada svoju zavisnost. Uloge: Hali Beri, Benisio del Toro, Alison Lohman, Dejvid Duhovni.

Pokajnik

Foto: IMDB

 

 

petak

21.00 B92

Pokajnik

Tom Karter je pljačkaš koji je tokom karijere ukrao devet miliona dolara iz nekoliko manjih banaka duž SAD. Bez hapšenja, bez otkrivanja identiteta. Nakon što upozna Ani, Tom želi da napusti posao i počne novi život s voljenom ženom. Naravno da stvari neće ići tako glatko. Dva mlada FBI agenta, kojima je dodeljen njegov slučaj, odlučuju da tih devet miliona dolara zadrže za sebe, a usput da smeste Tomu ubistvo njihovog nadređenog. Uloge: Lijam Nison, Kejt Volš.

Zbogom svemu tome

Foto: IMDB

 

 

petak

20.00 Prva plus

Zbogom svemu tome

Kada ga supruga neočekivano obavesti da želi razvod, dobronamerni, ali zatečeni Oto Vol iznenada počinje da živi životom neženje pokušavajući da pronađe „onu pravu” u izobilju neobaveznog seksa. U ovoj britkoj komediji Pol Šnajder glumi samohranog oca koji istražuje dobru, lošu i uvrnutu stranu života neženje u tridesetima. Uloge: Pol Šnajder, Melani Linski.

Sveta Petka: Krst u pustinji

Promo RTS

 

 

Subota

RTS1 21.00

Sveta Petka: Krst u pustinji

Pobožna devojka Paraskeva, napušta svoj život među ljudima u gradu Konstantinopolju i odlazi u Jordansku pustinju gde provodi narednih 40 godina svog života boreći se s iskušenjima, gresima i unutarnjim demonima. Pratimo njen put od obične devojke do najvoljenije i najpoštovanije svetiteljke pravoslavlja. Bočna priča nam govori o dve žene (arapkinji Zejnebi iz beduinskog plemena i Paraskevi) koje potiču iz različitih kulturnih, socijalnih i verskih sredina, ali dele iste ljudske emocije, vrednosti i stvaraju neobično prijateljstvo svojim čistim srcima. Tokom boravka u pustinji, Zejneba je Paraskevin jedini prijatelj, ali i ogledalo i odraz spoljnjeg sveta koji je Paraskeva napustila. Uloge: Milena Predić, Milica Stefanović, Filip Hajduković, Jadranka Selec, Branislav Tomašević, Daniel Sič, Andrej Šepetkovski i Mladen Sovilj, kao i nekolicina jordanskih glumaca.

Detektiv Marlou

Foto: IMDB

 

 

Subota

21.00 B92

Detektiv Marlou

Godina je 1939. u Los Anđelesu. Privatni detektiv Filip Marlou je kao uvek nemiran i usamljen, a posao ide sporo. Ubrzo dolazi novi klijent: mlada, lepa i skupo obučena Kler Kavediš, kći holivudske glumice i filmske ikone Doroti Kvinkanon, koja želi da joj Marlou pronađe bivšeg ljubavnika, sitnog dilera droge poznatog kao Niko Peterson. Uloge: Lijam Nison, Dajen Kruger, Džesika Lang.

Otkrila sam špijuna

Foto: IMDB

 

 

subota

23.00 Prva

Otkrila sam špijuna

Film prati strogog CIA operativca Džej-Džeja, koji je degradiran i poslat u tajnu misiju da zaštiti porodicu devetogodišnje devojčice Sofi, koja mu nikako taj posao ne olakšava. Kada Sofi otkrije skrivene kamere u svom stanu, upotrebiće svoje veštine da locira ko ih nadzire. U zamenu da ne otkrije ko je Džej-Džej, Sofi ga zamoli da provodi vreme s njom i nauči je da bude špijunka. Uprkos oklevanju, Džej-Džej shvati da ne može da se odupre njenom šarmu. Uloge: Dejv Batista, Kloi Kolman.

Svetlo mog života

Foto: IMDB

 

 

subota

22.00 Prva plus

Svetlo mog života

Devojčica i njen otac putuju periferijom društva, deceniju nakon pandemije koja je odnela živote gotovo svih žena na svetu. Dok se otac bori da zaštiti svoje dete, čuvajući je od novih opasnosti, njihov odnos i priroda čovečanstva biće dovedeni u iskušenje. Uloge: Kejsi Aflek, Elizabet Mos, Ana Pniovski.

Zvezdane staze: Izvan granica

Foto: IMDB

 

 

subota

23.25 RTS1

Zvezdane staze: Izvan granica

Obavljajući spasilačku misiju u najudaljenijim delovima svemira, posada Enterprajza upada u zasedu okrutnog Krala, zakletog neprijatelja Federacije. Nakon pada na neprijateljsku planetu, kapetan Kirk, Spok i posada se razdvajaju ne znajući kako da pobegnu. U međuvremenu Džejla pokušava da spreči Kralovu vojsku da izazove sveopšti galaktički rat. Uloge:   Kris Pajn, Zakari Kvinto, Zoi Saldana.

 

Subota

21.00 Cinemania

Zatvoreni krug

Jednog jutra užurbanu londonsku pijacu pogađa eksplozija. U poteri koja sledi samo jedan član osumnjičene terorističke organizacije uspeva da preživi. Faruk Erdogan je uhapšen. Počinju pripreme za suđenje veka, ali vlada namerava da iskoristiti poverljive dokaze koji su toliko tajni da im čak ni Erdoganovi advokati neće imati pristup. Zbog toga će imenovati posebnu advokaticu koja će moći da vidi dokaze, ali koja za vreme suđenja neće moći da komunicira ni sa kim, osim sa Erdoganovim advokatom. Uloge: Erik Bana, Rebeka Hol, Džim Brodbent.

Sećanja ubice

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

21.00 B92

Sećanja ubice

Aleks Luis je plaćeni ubica sa savršenom reputacijom i preciznošću. Kada se nađe u velikoj dilemi, odbiće da završi posao koji krši njegov moralni kodeks, što naravno neće zadovoljiti njegove poslodavce. Aleks tada kreće u opasnu i smrtonosnu potragu za naručiocima ubistva pre nego što ga oni, kao i FBI agent Vinsent Sera, pronađu. Dok je u bekstvu od kriminalaca i agenata, Aleks se bori sa gubitkom pamćenja koji u velikoj meri utiče na njegove odluke i sprečava ga da završi posao. Kako njegova sećanja blede i neprijatelji se približavaju, Aleks će morati da preispita svaki svoj potez i odluči kome može da veruje. Uloge: Lijam Nison, Gaj Pirs.

Laži koje izgovaramo

Foto: IMDB

 

 

nedelja

22.00 Prva plus

Laži koje izgovaramo

Pouzdani vozač mora da izađe na kraj s ljubavnicom svog preminulog šefa, a njena mračna prošlost ga uvlači u obračun na život i smrt s njenim rođakom koji je ozloglašeni gangster. Uloge: Harvi Kajtel, Gabrijel Bern, Sibila Din, Mark Edi.

Na udaru

Foto: IMDB

 

 

ponedeljak

21.00 Cinemania

Na udaru

Policijski detektiv Galban istražuje ubistvo svog partnera. Iako nije bio najčistiji policajac u stanici i bilo je dosta pritužbi na njegov rad, on mora da istraži ko ga je i zašto ubio. Tokom istrage nailazi na fotografije koje je njegov partner napravio u prismotri tih dana i pažnja mu se usmerava prema latino devojci Izabel. Ljudska psiha poseduje komplikovane mehanizme, može mnogo da nam pomogne, ali i odmogne. Ovo je film o tome kako nas mozak čuva od nekih stvari s kojima ne možemo tako lako da se izborimo. Uloge: Ana de Armas, Kijanu Rivs, Kristofer Makdonald.

Zoi

Foto: IMDB

 

 

utorak

21.00 CINEMANIA

Zoi

Zoi i Kol rade u istraživačkom centru za razvoj androida - poznatijih kao „sintetički“ - koji su napravljeni sa ciljem da budu idealni partneri, oni koji vas nikada neće napustiti. Zoi i Kol ulaze u vezu, ali jedan iznenadni događaj stvara razdor među njima, preteći njihovoj dotada čvrstoj vezi i ukazuje na velika filozofska pitanja o ljubavi, ljudskosti i autentičnosti. Uloge: Juan Makgregor, Lea Sedu.

Doba sutrašnjice

Foto: IMDB

 

 

sreda

21.00 Cinemania

Doba sutrašnjice

U ogromnoj pustinjskoj oazi kraljica leži na samrti dok njen sin princ putuje kroz divljinu u nadi da će pronaći mitski lek koji bi joj spasao život. Nakon što umakne nasilnim motociklistima predvođenim Vorlordom i njegovom desnom rukom, princ upoznaje robota-ubicu Eš, koja se nalazi u potrazi za vlastitom dušom. Uloge: Džejms Franko, Mila Jovović, Lusi Lu, Snup Dog.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading