gta 6
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Rockstar Games je pre nekoliko dana najavio da će 5. decembra objaviti prvi trejler za Grand Theft Auto 6. Najavljeno – urađeno, iako je trejler zapravo pušten nešto ranije jer je, kako su objavili na svom profilu na Ks platformi, prvi video novog GTA-a procurio na mreži, tako da više nije imalo smisla čekati najavljeno vreme.

Najiščekivanija igra

O novom nastavku igre već se dosta pisalo. Za mnoge, to je jedna od najiščekivanijih igara u istoriji i mogla bi postati jedna od najboljih i najpopularnijih video igara svih vremena. O njegovoj popularnosti dovoljno govori podatak da je trejler objavljen na Jutjubu za samo deset sati prikupio više od 55 miliona pregleda, a ta brojka ubrzano raste.

Što se samog trejlera tiče, prema komentarima ispod njega možemo zaključiti da je većina gejmera oduševljena. Snimak otkriva da je radnja, kao i raniji nastavak, smeštena u Vajs Siti, grad inspirisan Majamijem, a u skladu sa ranijim najavama, jednu od glavnih uloga po prvi put će igrati pripadnica lepšeg pola, Lucia. Ona će sa svojim partnerom „zvezdati” u ovoj priči o ljubavi i zločinu, koji bi, nije teško pretpostaviti, mogao da obori rekorde prodaje kada su video igrice u pitanju.

Ima i loših vesti

Između ostalog, komentari posebno hvale nivo detalja u ovom trejleru, ali dok su gejmeri ​​oduševljeni onim što su videli u videu, jedno sigurno nisu zadovoljni, a to je početak prodaje igre.

Konkretan datum nije poznat, ali na kraju videa stoji obaveštenje da GTA VI dolazi – 2025. godine. Dakle, nakon deset godina čekanja, fanovi Grand Theft Auto-a moraju da budu strpljivi još godinu dana. Iako Rockstar Games o tome ne priča, prema nekim nezvaničnim informacijama, na novu GTA su potrošili više od milijardu dolara (pominje se čak i cifra od 2 milijarde dolara) i to je najskuplja igra svih vremena.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading