Spider-Man 2
Foto: Printscreen/Printscreen

Igra Marvel's Spider-Man 2 za PS5 konzolu izašla je pre godinu dana 20. oktobra 2023 godine, a igrači na su na Redditu podelili svoja mišljenja i utiske o igri nakon godinu dana. 

 

 

Spejdermen "dvojka" je u vreme izlaska doživela pravi bum kod publike. Međutim, kakvi su utisci igrača danas kada se sve sabere i oduzme? 

Neki od igrača podelili su svoje mišljenja o igrici na Redditu:

"Nije me briga šta drugi kažu, meni se igra jako dopala. Da, voleo bih da je priča bila duža, ali borba sa Venomom je bila fantastična.“, napisao je jedan igrač.

Drugi igrač je podelio svoje iskustvo: "Trebalo mi je godinu dana da završim igru jer mi je borbeni sistem bio previše lak, ali su borbe sa bosovima i kretanje po gradu bili odlični. Proveo sam oko 30 sati u igri, iako sam imao pauze. Moglo je biti bolje, ali mislim da sam se jednostavno umorio od combat sistema. Voleo bih da se cela igra može igrati na ultimativnoj težini.", napisao je. 

Bilo je i nostalgičnih komentara igrača koji su imali lepe uspomene vezane za ovu igricu. 

"Dobra stara vremena...", dok su drugi dodali: "Nedostaju mi ti dani...". 

Međutim, nisu svi komentari bili pozitivni. Prema nekim reakcijama, vidi se da igra kod odeđenog broja igrača nije ispunila očekivanja, mahom zbog nedostatka obećanog sadržaja. 

"Kupio sam igru prvog dana, osvojio platinu za tri dana i čekao neki DLC sa Carnage-om, ali sada je definitivno gotovo. Da li je bilo bačeno para? Ne mislim tako, ali je ipak užasno razočaravajuće.", napisao je jedan igrač. 

 

 

Čini se da su emocije pomešane, ali jedno je sigurno – Marvel's Spider-Man 2 je ostavio jak utisak, mada je, ipak bilo mest aza poboljšanja. 

A za one koji su se nadali novom iskustvu, već smo ranije pisali o dolasku verzije Spider-Mana za PC, koja bi mogla da nam pruži priliku da ponovo iskusimo igru iz malo dručagije perspektive.

Šta mislite, da li će verzija za PC ispuniti očekivanja onih koji su tražili više?

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading