Squadron 42
Foto: Printscreen/Printscreen

Ova single-player igra smeštena je u univerzum Star Citizen-a, a najavljena je pre više od osam godina.

Od tada je doživela mnoge promene, kao što je značajno proširenje obima uz novu tehnologiju, stotine novih funkcija, kao i impresivnu glumačku ekipu.

U početku, kreator igre Kris Roberts govorio je da je igra "skoro gotova", ali se tokom godina obim projekta toliko proširio da je razvoj trajao mnogo duže nego što su fanovi očekivali.

I pored kašnjenja, Squadron 42 se i dalje smatra jednim od najiščekivanijih naslova u svetu igara.

Zvezde u glumačkoj postavi

Jedna od glavnih atrakcija igre je njena glumačka postava, koja uključuje poznata imena kao što su Mark Hamil, Henri Kavil, Geri Oldman, Endi Serkis i Džilijan Anderson.

Na CitizenCon-u u Mančesteru, prisutni su mogli da vide preko sat vremena snimaka iz stvarnog igranja.

Iako je ovo bio samo deo od planiranih 30-40 sati sadržaja, fanovi su dobili uvid u ono što ih čeka kada igra konačno izađe.

Međutim, tokom demonstracije, tehnički problemi su bili očigledni – trenutni hardver imao je poteškoća da se izbori sa kompleksnošću igre, što je dovelo do povremenih padova u performansama.

Velika očekivanja i dug put do lansiranja

Iako je razvoj igre trajao mnogo duže nego što se očekivalo, fanovi i dalje veruju da će se čekanje isplatiti.

Sa potvrdom da igra izlazi kako je planirano pre 2026. godine, mnogi se raduju prilici da istraže bogat i detaljan svet Squadron 42.

Iako su tehnički izazovi prisutni, tim u Cloud Imperium Games-u nastavlja da radi na optimizaciji igre i prilagođavanju najnovijim tehnologijama, piše Altchar.com.

Za sve koji su čekali na ovaj naslov, Squadron 42 obećava da će doneti jedinstveno iskustvo u svetu svemirskih avantura, sa zanimljivom pričom i vrhunskim vizuelnim efektima.

Sa nestrpljenjem se čeka dan kada će igra konačno biti dostupna, a fanovi mogu samo da se nadaju da će rezultati opravdati dugogodišnje čekanje.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading