Knjiga za decu Tajna sedmorka autorke Inid Blajton u prodaji
Promo

Najmlađi čitaoci koji su se radovali avanturama iz serijala Pet prijatelja biće oduševljeni prvom knjigom novog serijala čuvene autorke za decu Inid Blajton – Tajna sedmorka.

Čitaoci uzrasta od 7 do 9 godina imaju priliku da upoznaju nove književne junake! Piter, Džordž, Dženet, Džek, Pem, Kolin i Barbara su vredni i dobri učenici, ali u svom tajnom skrovištu pretvaraju se u prave male detektive željne avanture. Oni se istinski nadaju nekoj uzbudljivoj misteriji koju će morati da reše. Kada Džek čuje neobične zvuke u staroj napuštenoj kući, siguran je da se tu nešto vrlo neobično dešava. Da li je možda neko zarobljen unutra? Tajna sedmorka neće odustati dok ne sazna istinu.

Ako vas interesuje kako detektivi rešavaju misterije, brzo uzmite ovu knjigu u ruke, pridružite se ovom tajnom društvu i ludo se zabavite!

Pet prijatelja, svetski bestseler britanske autorke Inid Blajton (1897–1968), deca obožavaju da čitaju, a sada je vreme za nove dogodovštine nove sedmočlane družine. Knjigu Tajna sedmorka možete poručiti putem sajta www.vulkancic.rs.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading