SKRHANA ZBOG NJEGOVE SMRTI! Čuvena pevačica Nada Pavlović prisetila se situacija sa pevačem, a vezano je za Tita i njegov brod na kom su bili zajedno!
Alo/ Dejan Briza

Muzička legenda Đorđe Marjanović danas će biti ispraćen na večni počinak na Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana. Na beogradskom Novom groblju danas se okupio veliki broj Marjanovićevih prijatelja, kolega, kao i pevačeva porodica.

Među prvima su na groblje pristigli ćerka pokojnog Marjanovića, njegov kum, kompozitor Vladimir Graić, imitator Goran Stojićević Karamela i brojni prijatelji i poštovaoci lika i dela proslavljenog muzičar kao i pevačica Nada Pavlović koja je za Alo! Istakla kako je veoma tužna zbog odlaska dugogodišnjeg prijatelja. Ona je prisetila i jedne situacije kada su zajedno bili na moru.

Nikada se loše nije ponašao prema svojoj deci. Ispričaću Vam jednu anegdotu. Bio je veoma radoznao i uporan. Jednom prilikom, kad smo bili na moru, videli smo jedan Titov brod. Prvo nam nisu dali da uđemo, a posle ipak jesu. Bili smo oduševljeni kako je sve bilo jednostavno unutra, ništa glamurozno, ali lepo - istakla je Nada samo za Alo!.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading