NAJLEPŠA GLUMICA JUGOSLAVIJE ZAMENILA JE SRBIJU ZA MALIBU! Gala Videnović je mamila uzdahe na filmskom platnu, ali je zbog ovga napustila zemlju!
Foto: Youtube/Printscreen

Zanosna plavuša i jedna od najlepših jugoslovenskih glumica Gala Videnović Aleksić proslavila se u brojnim ostvarenjima, ali je domaća publika najviše prepoznaje po ulozi Ruskinje Nataše koju je glumila u legendarnoj "Žikinoj dinastiji".

Iako je pobrala brojne simpatija u ovom filmskom ostvarenju, o njenom privatnom životu se malo toga zna.

Poznato je da se Gala devedesetih godina preselila u Ameriku i udata je za reditelja Vladimira Aleksića s kojim ima sinove Demijana i Pavla.

Njih dvoje imaju skladan brak, ispunjen ljubavlju, a glumica je odlučila da svog supruga ne pokazuje javnosti, kao i da svoj porodični život sačuva daleko od radoznalih pogleda.

Trenutno živi na relaciji Malibu – Beograd, a na domaćoj sceni se retko pojavljuje.

Ipak, nedavno se na kratko pojavila u seriji "Andrija i Anđelka" u kojoj je glumila profesorku engleskog, a malo ko ju je prepoznao iz prve.

NAJLEPŠA GLUMICA JUGOSLAVIJE ZAMENILA JE SRBIJU ZA MALIBU! Gala Videnović je mamila uzdahe na filmskom platnu, ali je zbog ovga napustila zemlju!

Facebook printscreen

 

Gala je imala i zapaženu rolu u seriji "Pet" gde je igrala rame uz rame sa Marijom Karan.

DECA SU PLAKALA, POSTOJI I SNIMAK! Ksenija osula paljbu na Kristinu zbog ovoga i brutalno je osudila

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
zora

10.03.2022 08:01

...gde je igrala rame uz rame sa Marijom Karan. Napravila je "veliku" karijeru u Americi pa se vratila kuci zato sto nijednu ulogu nigde nije dobila. Gala zasluzuje da bude rame uz rame sa ovako velikom umisljenom glumicom. Da je bila dobra glumila bi tamo gde je bila, sigurno se nebi vratila kuci.