SVI MISLE DA U SCENAMA SE*SA MI OMRSIMO BRKE! Biković iskreno o zamkama glumačke profesije, evo kako komentariše vrele scene koje snima!
Printscreen

Glumac Miloš Biković gostovao je u emisiji "Kec na jedanaest" i tom prilikom istakao da su mu kolege kao porodica, progovorio o karijeri u Rusiji, ali i koliko je zahtevno snimati scene intimnih odnosa.

Na pitanje voditelja koji je razlog što naši glumci tako sjajne karijere ostvaruju u Rusiji ali i u drugim zemljama, Biković kaže da je razlog u našem karakteru.

- U našem duhu, karakteru, to je ono što imamo. Ta sklonost ka improvizaciji i spontanosti, kod nas je živo sve što se gubi u savremenom svetu, mi i dalje pijemo kafu i družimo se. To nam čuva gipkost duha. Ako bih vam iskreno odgovarao na sva pitanja, većinom bih vam odgovarao sa „Nemam pojma“. Ali u ovom slučaju, čini mi se da je ovo pravi odgovor – kazao je Miloš Biković.

Mene su u Rusiji prihvatili kao glumca komedije - dodao je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Objasnio je Biković i da intimne scene na snimanju nisu onakve kako se to obično misli.

- Svi misle da u scenama se*sa mi „omrsimo brke“, a to je u stvari jako nezgodno, 40 ljudi je u prostoriji, u nekom iznajmljenom stanu... Pa ti svi sugerišu iznad glave šta da radiš, reditelj, snimatelj... - zaključuje Biković.

BEBA JE ŠUTIRALA DOK JE PEVALA Marija Mikić otkrila zašto za sebe smatra da je pobednica Pesme za Evroviziju

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ivan Zgrozeni

16.03.2022 16:32

Da, tezak je glumacki posao. Napalis se a oni naprave rez pa 'ajde ponovo. Pa onda brzo pod tus.