Vikend u znaku karnevala
Alo

U saradnji sa Gradskom opštinom Palilula, a u organizaciji udruženja Kultur Šok, tokom vikenda biće održan peti jubilarni Veliki uskršnji karneval. Manifestacija će se održati u subotu i nedelju u prelepom ambijentu parka Tašmajdan sa početkom u 11 časova.

Povodom proslave malog jubileja, Velikom uskršnjem karnevalu se pridružila i Gradska opština Zemun na čiju inicijativu i uz čiju podršku se karneval proširio na obe strane reke pa će se tako ove godine održati i na Zemunskom keju (kod Venecije) gde će se takođe odvijati programi tokom celog vikenda.

Veliki uskršnji karneval obeležiće mnogobrojni zabavni programi koji će se odvijati na centralnoj festivalskoj bini gde će se smenjivati muzički i plesni nastupi, dečje predstave i razni performansi, ali i na celom festivalskom prostoru na kojem će karnevalsku atmosferu dočarati perkusionisti, mažoretkinje, ulični zabavljači, kao i maskote omiljenih dečjih junaka.

Najmlađe posetice očekuje i osam različitih celodnevnih kreativnih radionica na temu glume, pesništva, slikarstva, sporta, pevanja i mnogi drugi interaktivni sadržaji koji podstiču razvoj dece ali i veliki zabavni grad i zona konja u kojima će moći da nauče sve o ovim plemenitim životinjama i konjičkom sportu.

U duhu praznika, i ove godine će na karnevalu biti održano takmičenje u tucanju jajima na koje se mogu prijaviti svi zainteresovani na licu mesta kao i simpatično takmičenje u puzanju beba u kojoj će najbrži i najsnalažljiviji osvojiti vredne nagrade.

Ulaz za sve posetioce je besplatan, a radno vreme festivala je od 11:00 do 18:00 časova.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading