EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO Paparaco Alo! uhvatio Noleta, evo šta je rekao o US Openu
Privatna arhiva

Da je u privatnom životu najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića sve bajkovito, pokazuju nove ekskluzivne fotografije našeg paparaca koji ga je uslikao u još jednom popodnevnom druženju s ćerkicom Tarom na privatnoj plaži u Herceg Novom. Međutim, čini se da kada je posao u pitanju, stvari stoje nešto drugačije.

Kako je izvor s lica mesta koji je uslikao i usnimio Noleta čuo njegov razgovor s prijateljima tog popodneva, rekli bismo da ni lepo vreme ni opuštena atmosfera ni more nisu učinili da zabrinutost zbog US Opena nestane.

Najbolji teniser sveta im je otkrio da još uvek ne zna da li će zaigrati na ovom takmičenju, da strepi zbog činjenice da nije vakcinisan te da mu možda neće biti dozvoljeno.

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO Paparaco Alo! uhvatio Noleta, evo šta je rekao o US Openu

Privatna arhiva

 

Pomalo uznemiren zbog neizvesnosti odluke koja može ozbiljno da naruši njegov poslovni život i karijeru, proslavljeni sportista priznao je jednoj od prijateljica da je potegao sve veze kako bi na vreme dobio odgovor o odluci Američkog teniskog saveza.

- Nadam se da oni mogu da mi kažu nešto više narednih dana. Ima vremena do ponedeljka da odgovor stigne. Više ne znam koga sve nisam pozvao ovih dana, kontaktirao sam sa zvaničnicima svih mogućih zemalja, a moram preko njih kako bih ubrzao proces odgovora - rekao je zabrinuti Đoković, koga je prijateljica u znak podrške potapšala po ramenu i poručila da će sve biti u redu.

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO Paparaco Alo! uhvatio Noleta, evo šta je rekao o US Openu

Privatna arhiva

 

Samo nekoliko minuta nakon razgovara s prijateljima teniser je zabrinutost zamenio osmehom i zaigrao se s ćerkicom, koju je više od pola sata jurio po plaži i zasmejavao je.

Ako je suditi po onome što smo videli, nema sumnje da je Novaku porodica najvrednije utočište u stresnom periodu i da u njoj crpi snagu za iduće dane.

Iskeširao 10 miliona evra za stan

Kako je Alo! ekskluzivno pisao, Novak je nedavno iskeširao čak 10 miliona evra za luksuzni apartman na Crnogorskom primorju, u naselju Porto Novi, a dobro obavešteni izvor otkrio je detalje ulaganja prvog reketa sveta.

- U pitanju je luksuzno naselje koje je izgrađeno na prostoru nekadašnje vojne kasarne u Kumboru. Kompleks je rađen po svetskim standardima, te je broj stanova, vila i apartmana za prodaju bio ograničen. Shodno standardima po kojima je rizort izrađen, cene kvadrata su paprene, a nekretnine se kreću od tri do 10 miliona evra - rekao nam je izvor.

NIJE ISKLJUČENO DA JE MAJA NAMESTILA TAMARI Jovana Jeremić otkriva šta su joj rekli u policiji

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading