vulkan
Foto: Promo/Promo

Ako želite da obogatite biblioteku vaših mališana knjigama koje će ih zabaviti, inspirisati i edukovati, sada je savršena prilika da pronađete idealne naslove po sjajnim cenama. Najnovija Vulkančićeva onlajn-akcija donosi popuste na odabrane dečje knjige sa nalepnicama, bojanke, edukativne naslove, uzbudljive dečje romane i neodoljive knjige sa aktivnostima, koje će vašim mališanima pružiti sate zabave i učenja.
Vulkančić vas poziva da do 22. avgusta iskoristite priliku i putem sajta vulkancic.rs kupite čak tri knjige po ceni od samo 999 dinara. Dostava akcijskih naslova je besplatna na teritoriji cele Srbije.

vulkan

Promo

 

Kompletan spisak dečjih knjiga koje su obuhvaćene akcijom možete pronaći na linku.

Ponuda dečjih zabavnih i edukativnih izdanja je bogata, a Vulkančić izdvaja nekoliko naslova. 

Moja prva bojanka sa nalepnicama pogodna je za decu koja se prvi put susreću sa bojenjem. Mališani mogu bojiti crteže prateći boje kontura ili kako im se najviše dopada. Bojanka sadrži i nalepnice koje je potrebno zalepiti prema odgovarajućim bojama na označena mesta i tako upotpuniti sliku. Pomoću ovih nalepnica mališani će sa lakoćom naučiti da razlikuju boje.

Uz slikovnicu U školi iz edicije Knjiga sa nalepnicama za mališane, deca će izmaštati jedinstvene scene popunjavajući ih nalepnicama koje se mogu iznova koristiti. Zavirite u školu i otkrijte kako životinjice provode školski dan!

Knjiga Upoznajte životinje: Kućni ljubimci idealna je za prvo upoznavanje dece sa životinjama. Knjiga je obogaćena fotografijama kućnih ljubimaca u kojima će mališani uživati.

Uz edukativne karte Mirjane Miletić Let’s Learn the Alphabet iz edicije Učim i igram se, dete će veoma lako savladati alfabet i obogatiti svoj vokabular novim rečima i pojmovima iz engleskog jezika. Svaki primer prate zanimljive ilustracije koje podstiču razvoj vizuelnog pamćenja i logičkog povezivanja.

Marv i napad dinosaura je drugi naslov iz serijala o dečaku superheroju. Trudeći se da njegov identitet ostane skriven, Marvin postaje Marv čim obuče svoje superodelo, a zahvaljujući hrabrosti i iskrenom srcu, odlučno se hvata ukoštac sa neverovatnim zloćama. Marvin je sa svojim školskim drugarima u poseti muzeju dinosaura. Međutim, zločesti Reks je rešio da sve pokvari i oživi fosile! Marv i Piksel sada imaju važan zadatak – moraju pokazati Reksu da saborca ne možeš stvoriti, već moraš pridobiti njegovo poverenje i učiniti ga prijateljem.

Neka svaka stranica bude nova avantura – iskoristite ovu sjajnu ponudu i obradujte svoje mališane knjigama koje će ih inspirisati i zabaviti!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading