televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Nevidljivi svedok

Foto: IMDB

 

 

22.05 RTS1

Nevidljivi svedok

Edrijan Doria, mladi preduzetnik, se jednog dana budi u hotelskoj sobi pored beživotnog tela svoje ljubavnice. Pošto je optužen za ubistvo, odlučuje da unajmi Virhiniju Gudmen, najboljeg advokata u zemlji. Tokom jedne noći, oboje će pokušati da pronađu neku razumnu činjenicu koja bi ga oslobodila zatvora. Ali pojava novog svedoka optužbe preti da uništi osmišljenu strategiju odbrane i primorava ih da u svojim planovima vrate vreme unazad i ponovo poslože delove nerešive slagalice... Uloge: Mario Kasas, Ana Vagener, Hoze Koronado.

Poslednja bitka

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Poslednja bitka

Posle neuspele akcije u borbi protiv narko dilera i gubitka partnera, Rej Ovens napušta svoje policijsko odeljenje u Los Anđelesu i postaje šerif u pospanom gradiću Somerton na američkoj granici sa Meksikom. Mir malenog grada narušava spektakularni beg najtraženijeg i najopasnijeg narko-bosa, Gabriejla Korteza, tokom transfera zatvorenika. Da li će mu iskusni šerif Somertona stati na put? Uloge: Arnold Švarceneger, Džoni Noksvil, Forest Vitaker.

Naoružani propovednik

Foto: IMDB

 

 

23.15 Prva

Naoružani propovednik

Inspirativna istinita priča o Semu Čajldersu, bivšem dileru droge koji doživljava neverovatnu transformaciju i postaje spasilac na stotine kidnapovane dece od kojih su neka bila i siročići. Bivši motociklista i član mafije, Sem Čajlders odlazi u istočnu Afriku da bi pomogao obnavljanje domova razrušenih građanskim ratom i užasnut je neizrecivim strahotama koje doživljava najranjivije stanovništvo države, naročito deca. Ignorišući upozorenje iskusnijih radnika, Sem osniva sirotište tamo gde je ono najpotrebnije, usred teritorije koju kontroliše otpadnička milicija koja tera decu da postanu vojnici pre nego što dođu do tinejdžerskog doba. Semu nije dovoljno to što će zaštititi žrtve vojske Božijeg otpora, već je odlučan da spasi što više života. Uloge: Džerar Batler, Mišel Monahan, Kejti Bejker.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading