pas
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Snimak na kojem se vidi belog psa, kojeg su, kako se tvrdi, maltretirali tinejdžeri u jednom parku u Jagodini, izazvao je ogorčenje i šok u Srbiji.

Na snimku se vidi beli pas prekriven crvenom i zelenom bojom, koji je bio primećen u Gimnazijskom parku. Jedna građanka iz Jagodine, koja se zatekla u parku, odlučila je da pomogne nesrećnoj životinji. Prema informacijama sa stranice "192_rs", ona je bila svedok i vandalizma i mučenja psa.

"Pre nekoliko sati, u Gimnazijskom parku u Jagodini, grupica tinejdžera od oko 16 godina prvo je vandalizovala gradsku imovinu, a zatim se okrutno ponašala prema psu, šarajući ga po telu, što je zabeleženo na priloženom snimku," piše u objavi.

Na snimku se zaista može videti kako nekada pitomi beli pas luta oko parka, prekriven bojama. Građanka je odmah obavestila policiju, ali njenim postupkom nije bila zadovoljna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

"Obavestili smo policiju, ali su dva dežurna policajca stigla tek nakon otprilike 20 minuta. Oni su samo rasturili grupu uz komentar: 'Šta vas čudi, ovo je Jagodina.' Želim da se ovo anonimno objavi kako bi se ljudima ukazalo na stanje u manjim gradovima. Nije bitno što je 'ovo Jagodina', ne smemo zatvarati oči pred ovakvim slučajevima," izjavila je anonimna Jagodinka.

@najzena.rs Motivišemo vas da se borite za ono u šta verujete i da nikada ne prihvatite bilo šta manje od onoga što zaslužujete 💗#zena #najzena #fyp #foryoupage #fpyシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading