pas kuca na vrata
Foto: Printscreen/www.tiktok.com/thai.and.nicole

Nakon što se Nikol Huin preselila u novi dom u Los Anđelesu, Pita je postala redovan posetilac kod nje i njenog psa Fije, koji je takođe goldendudl.

Pita je brzo stekla naviku da kuca na vrata Huinovih kako bi se igrala sa Fijom, baš kao što deca kucaju na vrata svojih prijatelja.

Ova simpatična rutina postala je redovna pojava, a Huinovi su čak prilagodili svoju sigurnosnu kameru kako bi registrovala Pitino kucanje i obavestila ih kada je ona u dvorištu.

Pitino strpljivo čekanje pred vratima je nešto što porodica Huin sada s nestrpljenjem iščekuje, a njeno prijateljstvo sa Fijom donelo je radost svim članovima porodice.

@thai.and.nicole Our favorite part of our week! Video description: The video is from the perspective of a front doorbell. A Blonde goldendoodle jumps on her neighbor's front porch to see if she can come over to play. Nicole opens the door right after she goes back home to her dad. Nicole calls Pita and yells to Leor, her neighbor, asking if she can come to play. The camera pans from the doorbell to the front of the yard as they dialogue. Then Nicole and Pita go inside. #FunnyDogs #CuteDogs #DogsOfTikTok #DoodlesOfTikTok #Goldendoodle #NeighborhoodFriends #NeighborhoodDogs #DogBFFs #PitaAndFia ♬ Charleston Twist - Red Prysock

Njihovo druženje podeljeno je na TikToku, gde je snimak Pite koja kuca na vrata postao viralan, sakupivši preko 5 miliona pregleda i gotovo 900.000 lajkova.

Mnogi korisnici su bili oduševljeni Pitinom navikom i podsetili su ih na jednostavnu i čistu radost prijateljstva, kako među psima, tako i među ljudima.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
pas

Komentari (0)

Loading