Ovaj recept je na internetu objavila Marina Žukova, Ruskinja koju prati milion ljudi i koja na Jutjub kanalu daje razne savete za negu cveća i održavanje domaćinstva. Ona kaže da prihrana treba da se sipa na vlažnu zemlju.
Zalijte biljku dan ranije, pa narednog sipajte ovaj rastvor od kvasca. Pomoći će da sobne biljke zdravo rastu, dobijaju nove listove i cvetove.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete
Sastojci:
- 1 g suvog kvasca
- 1 kašičica šećera
- 1 l tople vode
Priprema:
Sipajte šećer i kvasac u toplu vodu i ostavite da stoji dva sata. Dobro promešajte, a posle dva sata, u teglu od 5 litara sipajte 5 čaša vode sobne temperature, dodajte jednu čašu rastvora od šećera i kvasca i promešajte. Rasporedite litar rastvora na ovaj način u više tegli, poklopite i čuvajte za zalivanje.