ZNAKOVI DA SE U KUĆI ZADRŽAVA NEGATIVNA ENERGIJA Kada uđete ovo možete odmah da osetite, evo kako tamjan pomaže!
Foto: Pixabay


Ovo je šest najčešćih znakova.

1. Kada uđete u prostoriju, osećate se emocionalno umorno i iscrpljeno - Naravno, svako od nas ponekad može biti umoran, ali osećaj umora svaki put kada uđemo u određenu prostoriju i činjenica da osećamo olakšanje odmah po izlasku može ukazivati na tom prostoru postoji izvesna stagnacija energije.

2. Osećaj glavobolje ovde – Obratite više pažnje na fizička osećanja nelagodnosti koja se javljaju samo kada se nalazimo na određenoj lokaciji. Za ovo, naravno, morate biti u kontaktu sa svojim telom. Možda neki deo tela počne da boli – često možemo da osetimo glavobolju.

3. Osećate se kao da ne možete da dišete ili ste klastrofobični – Neki opisuju ovaj osećaj kao „težinu“. Zbog ove težine, izgleda da imate poteškoća sa disanjem. Može se desiti i da počnete da doživljavate teške emocije – na primer, osetite potrebu da plačete bez nekog posebnog razloga, ili odjednom zapadnete u strah ili paniku.

4. Biljke ne rastu dobro u ovoj oblasti – Negativne energije ne utiču samo na ljude – životinje i biljke takođe dobro primećuju negativnost. Takođe možete obratiti pažnju na svoje ljubimce i videti da li se čudno ponašaju kada uđu u određenu prostoriju. Takođe, cveće ne uspeva u prostorijama sa niskom energijom.

5. Prisustvo neuobičajenih mirisa – Možda ćete otkriti određene neprijatne mirise u prostoriji i ne pronaći njihovo fizičko poreklo.

6. Problemi sa spavanjem – Ako vam je teško da zaspite u ovom prostoru ili čak doživljavate stalne noćne more, to može biti znak da su u njemu prisutne negativne energije.

Ako je mesto gde opažamo negativne energije deo našeg doma, tamo možete koristiti tamjan. Time ćete izbaciti sve neprijatne mirise, energetski očistiti prostor i ispuniti ga prijatnijim energijama.

Tamo možete meditirati i tražiti da se ustajala energija oslobodi i da se sve loše pokvari. Očistite sav nered i predmete koji više nisu u upotrebi. Lakše ćete zaokružiti pozitivnu energiju ako imate prostora za nju.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading