PRAZNE TEGLE NE DRŽITE U KUĆI Rešite se ova tri predmeta i krenuće vam u životu
Foto: Depositphotos

Feng Šui pravila uređenja doma, privlačenja pozitivne energije i pozitivnih vibracija u kuću postala su popularna širom sveta. Osim saveta koje stvari treba uneti u dom, kako ih rasporediti postoje i saveti da se nekih moramo rešiti zbog sopstvenog blagostanja.

Donosimo vam spisak sa tri predmeta koje odmah morate izbaciti iz svoje kuće!

Prazne tegle pirinča, soli i šećera

Svima nam se dešava da nam zalihe najneophodnijih namirnica nestane, međutim Feng Šui učitelji kažu da nikada ne treba dopustiti da vam tegle u kojima držite pirinač, so i šećer budu potpuno prazne. Police sa praznim teglama u kuhinji utiču na sreću i harmoniju u porodici.

PRAZNE TEGLE NE DRŽITE U KUĆI Rešite se ova tri predmeta i krenuće vam u životu

Foto: Printscreen/instagram

 

Okrnjeno posuđe

Polomljeno posuđe donosi lošu energiju ko god da ga koristi, tvrde Feng Šui stručnjaci. Radije kupite najjeftiniji novi komplet nego da koristite skup, ali oštećen komplet sudova. Korišćenje ovakvog posuđa može doneti uticati na karijeru ili finansije.

Stare novine

Novine bacite u kantu za smeće čim ih pročitate, savetuju stručnjaci. Ukoliko sakupljate magazine ili knjige, čuvajte ih na policama, a ne podu ili uglu sobe. Razbacani po prostoru, ovi predmeti doneće lošu energiju.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading