AVION LEBDI NA NEBU, STOJI U MESTU - NE POMERA SE! O ovom snimku bruji ceo svet, šta se ovde dešava? (VIDEO)
Foto: Printscreen/Printscreen

Redditor je podelio trenutak kada je stvarnost naizgled pokvarila, i svakako je zapanjujući.

Korisnik Reddita Kuestionsmisaniti je podelio TikTokerov kvar u trenutku Matriksa, koji je pokazao da avion leti iznad njihovih glava izgleda da se smrzava u vazduhu i ostaje da lebdi na nebu.

Na snimku, koji je @jenniferireneotto prvobitno postavio na TikTok, vide se ljudi kako stoje na ulici, pokazujući svoje telefone u vazduh. Kada se osoba koja snima pomeri prema gore, otkriva mali avion koji vuče transparent koji je zaglavljen na nebu kao da je neko pauzirao na svom putovanju. Pogledajte snimak ispod:

Ako gore navedeno nije dovoljno za ispravku „kvara u Matriksu“, dozvolite nam da vas vratimo u jun, kada je neko drugi bio ubeđen da svi živimo u simulaciji zbog naleta sa limunom. Deleći video na kojem priprema hranu u kuhinji, žena iza snimka je objasnila: „Možete da vidite kako grabim limun, zar ne. Prepolovila sam ga i onda sam ga još jednom prepolovila baš tamo. „Možete da vidite da ga sečem, onda idem po kesu, zgrabim kesu i vratim se po limun, zgrabim limun i dodirnem ga i pitam se: „Zašto nije presečen na pola?“ "Pustim jer limun više nije prepolovljen. Bio je bukvalno netaknut, možete me videti na snimku kako sam prepolovio limun. Ovo mi se nikada nije desilo i ne znam kako da postupim , Šizim." Ne možemo zamisliti da su razumne mašine koje su simulirale našu stvarnost bile posebno oduševljene time što je njihov glavni plan pokvario limun, ali ko smo mi da sudimo?

Ljudima nije trebalo dugo da odgovore na objavu uz natpis: „Da li neko može da objasni? Ili je to samo kvar u Matrixu?“, nudeći objašnjenja.

Deleći dugačak odgovor, jedna osoba je napisala: „Kada je potisak koji stvara avion potpuno isti kao vetar koji se bori protiv aviona, on ostaje u vazduhu, jer što se vetra i aviona tiče, ispunjeni su svi uslovi za let.”

Nastavili su: „Razmišljaj o tome kao o zmaju. Kada imate velikog zmaja na nebu i ne kreće se mnogo ili uopšte, on je još uvek gore jer ga vetar drži, a vi, na zemlji držeći tetivu, stvarate otpor vetru, i kao rezultat toga, zmaj se bori sa vetrom i ostaje u vazduhu. To je ono što se dešava sa ovim avionom."

Drugi korisnik društvenih medija je dodao: „Ponekad možete videti i ptice kako to rade, to je češće jer je potrebna brzina vetra mala. Izgledaju smešno. Oh, a neki to rade namerno da bi bolje gledali [u] zemlju kada love!”

Ako gore navedeno nije dovoljno za ispravku „kvara u Matriksu“, dozvolite nam da vas vratimo u jun, kada je neko drugi bio ubeđen da svi živimo u simulaciji zbog naleta sa limunom.

Deleći video na kojem priprema hranu u kuhinji, žena iza snimka je objasnila: „Možete da vidite kako grabim limun, zar ne. Prepolovila sam ga i onda sam ga još jednom prepolovila baš tamo.

„Možete da vidite da ga sečem, onda idem po kesu, zgrabim kesu i vratim se po limun, zgrabim limun i dodirnem ga i pitam se: „Zašto nije presečen na pola?“

"Pustim jer limun više nije prepolovljen. Bio je bukvalno netaknut, možete me videti na snimku kako sam prepolovio limun. Ovo mi se nikada nije desilo i ne znam kako da postupim , Šizim."

Ne možemo zamisliti da su razumne mašine koje su simulirale našu stvarnost bile posebno oduševljene time što je njihov glavni plan pokvario limun, ali ko smo mi da sudimo?

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading