OSEĆATE SE "ZAGLAVLJENI" Pet stvari pomažu da se u vaš dom vrati sreća
Foto: Printscreen/instagram

S vremena na vreme dobro je ukloniti negativnu, haotičnu energiju koja vas okružuje. Prostor će biti lakši, svetliji i kreativniji, a vi i vaši ukućani ćete se osećati bolje. Evo šta treba da uradite kako biste očistili kuću od negativne energije.

PREMESTITE NAMEŠTAJ

Reorganizacija nameštaja je dobra stvar, jer nam pomaže da uravnotežimo energije u prostoriji. Prema pravilima feng šuija, nameštaj u prostoriji mora biti raspoređen tako da ima što više slobodnog prostora, kako bi energija mogla slobodno da teče. Ovo će sprečiti zle duhove i negativnu energiju da se zalepe za nameštaj.

MORSKA SO

Prema nekim tradicionalnim verovanjima, morska so je odlična za čišćenje negativnih vibracija. Ako osećate da se u vašem domu nakupila loša energija, uzmite morsku so i pospite je po uglovima kuće i po dvorištu oko kuće. Takođe možete pomešati toplu vodu i so i njome obrisati podove.

OČISTITE TEPIHE

Čišćenje žalfijom je uobičajeno među mnogim indijanskim narodima. Ovo uključuje zapaljene biljke, jer se veruje da je dim izuzetno koristan u pročišćavanju prostora i odvraćanju zlih duhova. Zapalite malo listova žalfije u činiji i prošetajte po kući kako bi dim očistio svaku prostoriju od loše i nagomilane energije.

OČISTITI ULAZ U KUĆU

Čišćenjem dvorišta, balkona ili terase moguće je ukloniti spoljnu prljavštinu koja sadrži lošu energiju. Bacanjem smeća u kontejner, akumulirana energija će biti eliminisana.

MOLITVE

Prema većini tradicionalnih verovanja, molitva je izuzetno korisna praksa za odbijanje zlih duhova i negativne energije. Meditacija i pevanje pozitivnih mantri su sjajni. Pronalaženje unutrašnjeg mira pomoći će vam da se nosite sa nižim silama i oslobodite se negativnosti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading