ONO KAD TE ŽENA BAŠ PODRŽAVA Bizaran modni detalj na supruzi Kim Džong Una šokirao je svet
Foto: Profimedia/Profimedia

Severnokorejski lider Kim Džong Un doveo je devojčicu za koju se veruje da je njegova ćerka i verovatno naslednica na raskošnu vojnu proslavu pre nekoliko dana, ali su se mnogi ljudi, posebno na društvenim mrežama, fokusirali na njegovu suprugu Ri Sol-Ju i njen neobičan detalj oko vrata.

Naime, mnogi veruju da Ri Sol-Ju oko vrata nosi lanac sa priveskom navodno najjačeg i najvećeg severnokorejskog oružja, rakete Hvasong-17. Ova raketa je probno lansirana prošle godine i navodno ima domet do SAD i ponos je Severne Koreje, a očigledno je obožavana i kao božanstvo u porodici poglavice.

ONO KAD TE ŽENA BAŠ PODRŽAVA Bizaran modni detalj na supruzi Kim Džong Una šokirao je svet

Profimedia

 

"Da li zaista nosi ono što ja mislim da nosi oko vrata“, zapitao se jedan tviteraš, dok se drugi našalio: "Nađi ženu koja će te podržati kao što podržava Kim, pogledaj šta ima oko vrata".


Pomenuto balističko oružje se kasnije moglo videti na paradi, a Kim Džong-un i njegova porodica su to gledali s ponosom. Kim Džong-Un je salutirao vojsci zajedno sa generalima, a njegova ćerka i supruga su uzbuđeno aplaudirali spektaklu. Ispod možete videti da privezak Kimove žene zaista liči na zloglasnu raketu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading