NEPRIJATNI MIRISI POSLE KUVANJA Rešite ih se brzo i efikasno
Foto: Shutterstock

Zatvorite vrata spavaće sobe dok kuvate. Tkanina lako apsorbuje mirise zbog čega je zatvranje plakara ali i vrata sobe posebno značajno. Tako ste sigurni da nećete zaspati u krevetu koji miriše na, recimo, slaninu.

Koristite ventilaciju i tokom i nakon kuvanja, kako bi isfiltrirala vazduh i uklonila teške mirise iz kuhinje.

Očistite radnu površinu za sobom. Od kuhinjskog posuđa do otpadaka od namirnica kojima je mesto u kanti za smeće.

Protrljajte bosiljak kroz ruke i ostavite ga na tanjiriću u kuhinji. Njegov miris, vladaće kuhinjom.

Nakon kuvanja i čišćenja, na pultu ostavite u šolji sirće ili mlevenu kafu da prenoći. Ujutru neće biti neprijatnih mirisa.

Štapiće cimeta, karanfilića kao i citrusno voće možete ostaviti u šerpici sa vodom na peći. Ovi prirodni osveživači vazduha uklanjaju sve vrste neprijatnih mirisa, piše oklagija.rs.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading