BOŽE PETRA
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Atalija je postala poznata zahvaljujući hipi frizuri i nezaboravnim linijama Ovaj tekst govori o Nataliji, devojčici koja je postala internet senzacija zbog smeha koji je izazvala svojom reakcijom na pitanje o šišanju. Ova priča ima nekoliko zanimljivih aspekata.

Sve je počelo sa nekoliko jednostavnih rečenica: "Da ošišaš kosu, da budeš ćelava? Bože, Petra." Ove reči su izazvale smeh i nasmejale mnoge usput. Međutim, vreme je prolazilo, a Petra, koja je tada bila devojčica, sada je odrasla u tinejdžerku. Promenila je frizuru i postala potpuno druga osoba u odnosu na onu slatku devojčicu na snimku.

Ali ono što je zanimljivo u ovoj priči je da je Natalija za vrlo kratko vreme postala internet senzacija, kako u regionu, tako i šire. Njena neobična i iskrena reakcija na pitanje o šišanju je postala viralna, a reči "Bože Petre" postale su popularnije od čuvene fraze "Bože pravde". Ova priča je postala poznata u svim krajevima Srbije.

Video koji je postao viralan datira iz 2009. godine, pre nego što je Natalija krenula u predškolski uzrast. Od tada se mnogo toga promenilo. Natalija je sada tinejdžerka koja ima 16 godina i živi u Svilajncu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading