panorama
Foto: Alo/Vladimir Markovic

"Komšija, mlad čovek, očistio ispred solitera, postavio sto i klupice. Sada okupio decu iz zgrade, uključujući i svoju i organizuje kviz znanja. Oni sede na čistim stepenicama, na ulazu zgrade, postavljaju pitanja i zagonetke, oni odgovaraju, nešto znaju nešto ne, smeju se, tapšu i uživaju",  stoji u jednoj objavi na Tviteru. Ovaj potez je oduševio stanovnike Novog Beograda, kao i korisnike društvenih mreža!

Korisnica je priložila i fotografiju da bi uverila i one koji sumljaju da u vremenu kad svi negde žure i nemaju vremena čak ni za sebe postoje ljudi kojima nije teško da urade nešto za opšte dobro..

"Neki ne veruju! Od svega imaju da kažu: "Zašto deca sede na stepeništu ako imaju klupe." E to smo mi! Ne verujemo da postoje takvi ljudi! Kažu neki: "Laž, nije se desilo!" Za neke je ovo čudnije nego da sam napisala da je došao marsovac.To samo pokazuje kakvi smo ljudi", zaključila je ova korisnica Tvitera.

Mnogi korisnici su imali samo reči hvale za komšiju koji je na taj način rešio da okupi decu.

"I na kraju će neki penzos koga mrzi da živi i kome "smeta galama" da prospe ulje na stepenice. Svaka čast za komšiju", piše u jednom od komentara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading