devojčica
Foto: Alo/shutterstock

Nisu sva deca prepuštena ulici i digitalnom svetu kako se uobičava reći u današnje vreme. Naravno da velika većina roditelja svoju decu vaspitava na ispravan način. Da je tako ,dokaz je i ovaj otac iz Srbije koji je svojim potezom oduševio narod i pokazao kako to izgleda kad ti je stalo do deteta. 

"Ovo moram da vam ispričam jer sam u pozitivnom šoku. Došao sam kod svojih na selo, sedimo razgovaramo i u jednom trenutku čujem neko na kapiji doziva "gazda, gazda" Izlazim jer sam najmlađi. Na kapiji stoji malo stariji muškarac od mene", počinje objavu korisnik Tvitera i dodaje:

 "Izvinite što remetim vaš mir ovako kasno." pruža mi ruku i kaže mi. "Došao sam da se izvinim zbog toga što je moja ćerka lupala na Vaš prozor kada se vraćala iz škole." Začuđen, slegao sam ramenima i rekao mu da kod nas niko nije lupao na prozor, a i da jeste ništa strašno.

Ovaj čovek dodao je da smo svi bili deca i pravili nestašluke.

"On mi se još jednom izvinio i onda me je pitao ko živi pored nas jer želi i njima da se izvini. U današnjem poprilično haotičnom vremenu u kome roditelje sve manje zanima šta im deca rade, ovaj čin jednog roditelja me oduševio", zaključio je ovaj korisnik Tvitera.

Mnogi korisnici pohvalili su potez ovog čoveka, ali neki smatraju da je dete to koje je trebalo da dođe i uputi izvinjenje. "Lep i iznenađujuć gest", navodi se u jednom od komentara.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading