vožnja
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/x

Dnevne šetnje pružaju brojne mentalne, emocionalne i fizičke zdravstvene prednosti za sve rase pasa. Šetnja čini psa fizički aktivnim, što je dobro za njegovo telo. Šetnje su takođe mentalno stimulativne, jer pas može da njuši zanimljive mirise, upoznaje druge ljude i pse i jednostavno istražuje veliki svet napolju. 

I kako je svakom normalnom kućni ljubimac kao član porodice, sasvim je za očekivati da se tako prema njima i ponašamo. Umesto da ispoštuje svog krznenog prijatelja i sa njim prošeta parkom ili ga stavi na sedište automobila nekom je izgleda pala na pamet ova blesava i samo njemu razumljiva ideja.

Jedan snimak na društvenoj mreži "X" je izazvao bes kod ljudi. Kako se vidi na snimku koji je nastao u Beogradu, muškarac vozi automobil marke "mercedes", i šeta psa u isto vreme.

Muškarac je izbacio ruku kroz prozor, u ruci je držao povodac i tako je šetao svog psa dok je automobil bio u pokretu. Nekoliko komentara se pojavilo ispod video snimka. "Ma da li je ovo moguće?", "On se ovako vozika?", "Ko sve danas ima novca, majko mila", bili su neki od komentara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading