HOROSKOP ZA 14. NOVEMBAR Ribama iznenadni troškovi, Škorpiji prepirke i svađe sa partnerom, Rak sklon anemiji
Foto: Printscreen/instagram

OVAN

POSAO: Vaša nervoza može biti naglašena tokom današnjeg dana, pa se potrudite da zbog toga ne ugrozite neki poslovni projekat. Važno je da se posao ne ugrozi zbog vašeg neraspoloženja.

LJUBAV: Pred vama je prilika za zanimljivu avanturu sa osobom koja možda nije sasvim slobodna. Spremni ste da rizikujete kada su u pitanju ljubavni rizici i uzbuđenja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nervozom. Pred vama je faza u kojoj ćete imati neke poteškoće vezane za organe za varenje. Generalno vam sve tegobe dolaze na nervnoj bazi.

BIK

POSAO: Preporuka je da povedete računa o svojim troškovima jer dolazi vreme u kom možete imati manje nestabilnosti na ovom polju. Važno je da ne pravite megalomanske planove sada.

LJUBAV: Potrebno je da se potrudite da biste mogli da ostvarite stabilniji odnos sa osobom koju volite. Dosta toga zavisi od načina na koji ćete se postaviti prema svom partneru.

ZDRAVLJE: Smanjite unos masne hrane. Važno je da se potrudite da povedete više računa o mogućim problemima sa holestrolom koji su kod vas naglašeni. Pazite na sebe.

BLIZANCI

POSAO: Današnji dan vam nije povoljan za rizike na poslovnom planu niti za bilo kakve ishitrene poteze ili odluke. Potrudite se da budete smireniji i promišljeniji po svim pitanjima.

LJUBAV: Voljena osoba je na neki način povređena sa vaše strane, pa će vam biti potrebno dosta vremena da se iskupite. Vreme je da se opredelite da vam veza sa njom bude prioritet.

ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivoj probavi. Moguće je da ćete imati neke probleme sa stomakom. Jako je važno da vodite dovoljno računa o zdravijoj i redovnijoj ishrani.

RAK

POSAO: Nestrpljivi ste pa ako budete preterano forsirali neke stvari, možete da proizvedete samo kontra efekat. Potrudite se da se na polju posla bolje organizujete danas.

LJUBAV: Niste zadovoljni situacijom koju imate sa voljenom osobom. Moguće je da nemate dovoljno poverenja jedno u drugo. Pred vama je faza koja može da bude veoma nezgodna i krizna.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku za svaki slučaj. Možete biti skloni problemima sa anemijom ili nekim sličnim tegobama. Dajte sve do sebe da se pobrinete za poboljšanje zdravlja.

LAV

POSAO: Pozitivna atmosfera vlada u vašem kolektivu, što dobro utiče na vaše raspoloženje i motivaciju za rad. Možete da očekujete da ćete danas ostvariti manji poslovni uspeh.

LJUBAV: Veoma povoljan dan za početak nove veze vas očekuje. Možete da se nadate lepim i romantičnim trenucima sa svojom simpatijom. Ako imate partnera lepo se slažete sa njim.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i zadovoljni ste svojim životom. Očekuje vas generalno dobar dan tokom kojeg ne biste trebali da imate probleme na bilo kom polju. Opustite se.

DEVICA

POSAO: Ušli ste u neki nov projekat koji od vas zahteva maksimalnu posvećenost i veliko ulaganje vremena i truda. Važno je da date sve od sebe kako bi pokazali svoje sposobnosti.

LJUBAV: Novo poznanstvo vas očekuje brže nego što mislite. Sa Škorpijom vas očekuju veoma zanimljivi i strastveni trenuci. Pred vama je mogućnost da se potpuno prepustite svojim osećanjima.

ZDRAVLJE: Osetljiva vam je glava i mogući su problemi sa sinusima. Povedite računa o svom zdravlju. Ako primetite bilo kakve tegobe, obavezno se javite lekaru radi pregleda.

VAGA

POSAO: Očekuje vas prekid nekog dogovora koji imate od ranije. Moguće je da niste zadovoljni situacijom na poslovnom polju. Važno je da u svakom trenutku budete spremni da se zauzmete za svoj interes.

LJUBAV: Moguće je da ste rešili da menjate neke stvari po pitanju emotivnog statusa. Spremni ste za brak i ozbiljnije korake na ovom polju. Želite da se skrasite i osnujete svoju porodicu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o alergijama koje bi mogle da vam stvaraju odteđene zdravstvene probleme. Izbegavajte sve faktore rizika. Pred vama je generalno malo teži dan.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguća je promena radnog mesta ukoliko ste na tome radili već neko vreme, možete da očekujete uspeh. Pred vama je period u kojem ćete sve lakše dolaziti do dobrih rezultata.

LJUBAV: Moguće je da niste zadovoljni emotivnom situacijom i da dosta toga sada zamerate svom partneru. Očekuje vas malo teži dan. Š vam unose nervozu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o mogućim problemima vezanim za krvotok. Glava vam je takođe osetljiva pa možete da imate česte migrene. Generalno vam je današnji dan nešto teži.

STRELAC

POSAO: Moguće je da ćete biti skloni tome da rizikujete na nekim poljima i da vam nije lako da ostvarite poslovnu stabilnost. Potrudite se da za sada nikakve odluke ne donosite definitivno.

LJUBAV: Neočekivano dolazite do susreta sa osobom sa kojom ste već ranije imali nešto više od flerta... Pred vama je zanimljiv dan. Ako ste u braku, očekuje vas bolji odnos sa partnerom.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete tegobe na polju zdravlja tokom ovog dana. Potrudite se da ugodite sebi i da nađete način da se opustite.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete veoma značajne promene kada je u pitanju polje posla. Postepeno dolazite do boljeg radnog mesta. Spremni ste da uradite sve što možete kako biste napredovali.

LJUBAV: Moguće je da ste isplanirali pokretanje braka i zajedničkog života sa osobom koju volite. Pred vama je jako povoljan peiod za važne poslovne promene i odluke.

ZDRAVLJE: Kičma vam je sada jako osetljiva pa biste o tome trebali da povedete računa. Nemojte da podižete težak teret niti da se previše naprežete tokom ovog dana.

VODOLIJA

POSAO: Povedite računa o glasinama koje kruže jer biste mogli da budete iznenađeni nekim dešavanjima ako ste neupućeni. Važno je da budete dobro informisani o dešavanjima na poslu.

LJUBAV: Niste preterano zainteresovani za pokretanje novih ljubavnih dešavanja. Moguće je da i dalje patite za bivšom ljubavi i da jednostavno niste spremni da nastavite dalje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima. Povedite računa o mogućim upalama, infekcijama ali i o problemima sa disajnim putevima i respiratornim sistemom.

RIBE

POSAO: Iznenadni troškovi bi mogli da vam se dese. Ipak, ne biste trebali da imate velike probleme na poslovnom planu. Potrudite se da sve stvari zadržite pod svojom kontrolom.

LJUBAV: Moguće je da ste došli do teške faze sa voljenom osobom i da svaka nova pogrešna reč stvara dublji konflikt. Možete da očekujeteda ćete uskoro doći do prekida veze.

ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonima koji bi mogli da budu promenljivi kod vas. Pogotovo ako imate probleme sa štitnom žlezdom ovaj period vam nije povoljan.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading