ODRŽAO LEKCIJU MUŠKARCIMA Dečak iz Beograda uradio nešto zbog čega stariji treba da se ugledaju na njega (VIDEO)
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Instagram stranica "Hipigram" je objavila snimak dečaka koji sa ulice, preko prozora stana svojoj simpatiji poklanja buket cveća. Kako su naveli, ovaj simpatični događaj dokumentovan je na Dorćolu u Beogradu. Snimak je izmamio osmehe mnogima i još jednom dokazao koliko su sitnice važne.

"Lopovski, cveće na prozor, Beograd, Dorćol, dečija ljubav", napisala je stranica u opisu videa.

Kako se vidi na snimku mališan je došao ispod prozora svoje simpatije sa sve buketom cveća koji je pokušavao da joj da. Iako su u tom trenutku prozori bili zatvoreni, devojčica je uspela da ga vidi, te se prozoru približila i, ako je verovati njenim pokretima, cveće odobrila.

Takođe, dečaku su u svemu pomogli drugari koji su mu "držali stražu".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hipigram (@hipigram)

"I ljubav se rodila"

Iako se ne zna kada je i gde snimak tačno nastao s obzirom na njegovo deljenje na društvenim mrežama i ranije prošle godine, ljudi nisu mogli da odole a da ne iskomentarišu ovaj prizor.

"Beogradski mali šmeker", "A ovi odrasli ništa. Bravo mali pokazao si da godine nisu merilo zrelosti", "Preslatko", "I ljubav se rodila", "Imam 28 godina i još nisam ovo doživela", "Mali zadao ozbiljan zadatak starijima", "Prelako održao lekciju muškarcima", pisali su oni.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading