bracni par na porodjaju
Foto: Printscreen/tiktok.com/4kids1mom0energy

O čemu se radi, najbolje se može shvatiti iz jednog od komentara na video koji je pregledan više od 715.000 puta:

"Mislio sam da ćete se zaprepastiti jer je on poslao fotku dok ste još bili raščupani nakon porođaja, ali ovo je još smešnije!".

Naime, korisnica TikToka venfreed otkrila je da je njen partner poslao celoj svojoj porodici fotografije iz porođajne sale svega nekoliko trenutaka nakon što se njihov mališan rodio,piše telegraf.rs 

Ali, ono što nije primetio je da je bolnička haljina njegove žene još uvijek bila podignuta oko njenog struka, a sve ispod kukova ostavljeno "na izvol'te".

U video ispovesti, majka troje dece izražava nevericu dok spušta glavu na ruke, prisećajući se tog neprijatnog trenutka.

"Sećam se kada je moj muž poslao slike celoj porodici u grupnom tekstu neposredno nakon što se naš sin rodio, a da nije isekao fotografiju", napisala je ona, kako prenosi "Mirror", a zatim je podelila spornu fotografiju, objašnjavajući da je  "potpuno otkrivena od struka naniže, dok su joj noge još podignute".

Komentari od tada samo pristižu.

"Mislila sam da će se ovo odnositi na tvoje lice... kao da izgledaš raščupano nakon porođaja i da nije isečena slika. Ali ovo je mnogo bolje", primetila je jedna devojka, dok je druga dodala: "Pa barem znaš da si sada deo porodice."

Bilo je i komentara poput onog koji kaže da bi "ubili muža" da im je to uradio, ali i onih koji su se prisetili sličnih događaja:

"Moj je poslao sliku moje ćerke kako izlazi iz mene. U pozadini ste mogli da vidite moje bubrege", prisetila se jedna korisnica TikToka, dok se druga nadovezala: "Da, slika bebe na vagi i mene kako me ušivaju u pozadini. Pravo na uvid."

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading