Horoskop
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ova nedelja donosi neka karmička iskušenja kod nekih ljudi, ali i mnogo stabilnih situacija.

Sunce će praviti konjukciju sa Saturnom u znaku Riba, što će uticati na različite ljude na različite načine, piše telegraf.rs

Ovan

Za Ovnove, ovo je aktivna nedelja. Moguće su manje nesuglasice sa saradnicima, ali je najbolje povući se i ostati smiren. Postoji želja za samoćom. Kreativni radnici ili oni koji rade u zatvorenim institucijama doživeće uspeh. Kada je zdravlje u pitanju, potrebno je da jačate imunitet i da se odmarate. 

horoskop

Foto: Shutterstock

 

Bik 

Bikovi mogu očekivati odličnu nedelju za ostvarenje svojih planova. Treba biti strpljiv i pun entuzijazma. Finansijska situacija će biti zadovoljavajuća. Moguća je pojava hroničnih tegova i nervoza. 

Blizanci 

Blizanci će se suočiti sa manjim blokadama u poslu, ali će brzo proći. Moguće je i ulazak u neodređeni odnos sa nekim, ali treba ostati smiren jer veza ima potencijal. Takođe, moguće su i strastvene situacije.

Postoji mogućnost pada imuniteta i lakših povreda. 

Rak 

Rakovima je ovo povoljnija nedelja. Oni koji rade sa inostranstvom ili se bave edukacijom će doživeti uspeh. U ljubavi, slobodni Rakovi mogu upoznati zanimljive osobe koje bi mogle prerasti u ozbiljne veze.

Smanjite nervozu, šetajte više, i radite stvari koje vam prijaju. 

Lav 

Lavovi će doživeti manje blokade u poslu i finansijama. Moguće je započeti strastvenu vezu, a za one koji su već u vezi, strast će biti naglašena.

Mogući su prolazni problemi sa bolom u donjem delu leđa.

Devica 

Device će imati odličnu nedelju za pokretanje posla i dogovore sa poslovnim partnerima. Što se tiče ljubavi, moguće je da shvatite da ste obmanuti, pa pažljivo pratite situaciju

Finansijska situacija će biti zadovoljavajuća.

Međutim, moguće su pretnje virusnim infekcijama i problemima sa očnim pritiskom.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Blizancima turbulentna nedelja, a jedan znak će uživati sa svojim partnerom

Foto: Shutterstock

 

Vaga 

Za pripadnike znaka Vage, situacija u poslu je stabilna. Imat ćete dovoljno posla, ali istovremeno nećete nedostajati zadovoljstva u onome što radite. Za neke od vas, moguć je i kraći odmor koji će dobro doći.

Što se ljubavi tiče, očekujte zadovoljstvo, ali budite oprezni jer mogući su manji sukobi u vezi. Takođe, postoji mogućnost da neko uđe u avanturu, stoga budite pažljivi.

Što se tiče zdravlja, osećate se dobro. Poput mnogih, možda ćete imati manje napetosti, pa je važno jačati imunitet i brinuti o sebi.

Škorpija

Za Škorpije, dolazi uspešan period u poslu. Bićete aktivni i poslovne obaveze će vam lako padati. Očekujte moguće novine, a generalno će ova nedelja biti dobra za većinu.

U ljubavi, očekujte dosta strasti i mogućnost novog poznanstva koje obećava stabilnost na duže staze. Zauzeti će uživati u lepim trenucima sa svojim partnerom.

Što se tiče zdravlja, ne očekuju se veće tegobe.

Strelac

Strelčevi će takođe imati lepa dešavanja na poslovnom polju. Radićete naporno, ali će se rezultati isplatiti. Finansijska situacija će biti zadovoljavajuća.

Na ljubavnom planu, takođe će biti lepih dešavanja, sa naglaskom na avanturama i druženjima. Moguće je da će neko probuditi vaše emocije.

Jarac

Za Jarca dolazi odlična nedelja u poslu. Bićete aktivni i puni energije, a moguće je i povećanje troškova, iako će vam finansije biti stabilne.

U ljubavi, možda će se fokus malo više staviti na finansije, ali neko može pokrenuti vaša osećanja, obećavajući stabilnu emotivnu situaciju.

Što se tiče zdravlja, blagi oprez treba imati prema ishrani.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Blizancima turbulentna nedelja, a jedan znak će uživati sa svojim partnerom

Foto: Shutterstock

 

 

Vodolija

Vodolije će takođe doživeti lepe promene na poslovnom planu. Ako ste bili napeti ili su postojali problemi, situacija će se popraviti.

U ljubavi, bićete puni strasti i emotivnog naboja, s mogućnošću ulaska u avanture ili neobične veze, dok zauzeti mogu doživeti ulazak u tajne veze.

Što se tiče zdravlja, moguće su promene raspoloženja.

Ribe 

Ribe će se osećati dobro ove nedelje. Ako ste bili nezadovoljni, situacija će se popraviti. Očekujte bolju komunikaciju sa saradnicima i poboljšanje finansijske situacije.

U ljubavi, možda neće biti značajnih događaja, ali će mnogi biti zaljubljeni, a ako niste, sreća vas očekuje u bliskoj budućnosti.

Što se tiče zdravlja, možda ćete i dalje imati nemiran san i pojačanu nervozu, ali dolazi period oporavka.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading