brak
Foto: Stock

Priča počinje opisom srećnog braka dugog 20 godina između njega i njegove supruge (44), koje su se upoznali u srednjoj školi.

Nakon što je njegova supruga otišla na fakultet, počeli su da se viđaju sa njenim prijateljima iz tog perioda, a jedan komentar njenog cimera sa fakulteta otkrio je da je supruga bila neiskrena o svojoj prošlosti.

Nakon konfrontacije, supruga je priznala da ga je prevarila sa nekoliko muškaraca tokom prve dve godine na fakultetu, tvrdeći da to nije bilo važno jer su imali vezu na daljinu. 

,,Tražio sam više detalja, a ona je rekla da se radilo o najmanje 10 različitih muškaraca, uključujući barem tri tipa koje mu je predstavila kao prijatelje kad bi joj dolazio u posete vikendom. Spomenula je i jednog s kojim je još uvek u kontaktu - dodao je i rekao da je odmah odlučio da se rastane od nje.'' napisao je muškarac. 

Iako su neki sugerisali da bi trebalo da oprosti njene greške, muškarac je odlučio da se razvede, posebno zbog činjenice da je supruga nastavila da održava kontakte sa nekim od tih muškaraca.

Imaju dvoje dece od 17 i 19 godina, ali muškarac veruje da će njihova deca razumeti njegovu odluku o razvodu.

(nportal.novosti.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading