Tajni podrum
Foto: Printscreen/tiktok.com/jessicadlaw

U videu je objasnila kako je pronašla taj prostor u spavaćoj sobi kuće izgrađene 1958. godine, koji ju je iznenadio zbog njegove neobičnosti.

U spavaćoj sobi su se, iza drvenih vrata, nalazila gvozdena vrata sa katancem koja su vodila do podzemne prostorije opremljene strujom, vodom i osušivačem vazduha.

Lo je istakla da ovakve prostorije nisu uobičajene na Floridi, gde su podrumi retki, te je zatražila mišljenja svojih pratilaca o mogućoj svrsi ovog tajnog prostora.

Komentari i teorije su se počeli nizati, a reakcije su bile različite. Neki su smatrali da je prostorija korišćena kao tamnica, dok su drugi šalili da bi mogla biti napravljena za zombi apokalipsu.

Ozbiljnije sugestije uključivale su ideje da je to sklonište od oluje ili bunker za zaštitu u slučaju nuklearne pretnje. Međutim, jedno od pitanja koje je zbunjivalo agenta bilo je zašto bi se koristila gvozdena vrata s rešetkama ako je prostorija bila namenjena za zaštitu od oluja ili radijacije.

Pratioci su dali različite savete, uključujući i sugestije da pozove policiju ili da uđe s UV lampom kako bi istražila prostoriju. Otkriće je pokrenulo talas radoznalosti i spekulacija, ostavljajući mnoge intrigiranima funkcijom i poreklom ovog tajnog prostora.

Priča o kući s tajnom podzemnom prostorijom u Floridi nastavila je da intrigira ljude dok agent i dalje istražuje njenu pravu svrhu.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Danas je Veliki petak i većina pravoslavnih hrišćana farba jaja za Vaskrs #alo #alonovine #alodnevnenovine #aloonline #fyp #foryourpage #fypシ #fypシ゚viral #vaskrs ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading