prevara
Foto: Printscreen/youtube.com/informer

Iako se većina ljudi oslanja na kvalitetno vreme i dobru komunikaciju kao ključne elemente srećnog braka, Gili kaže da joj je ljubavna afera, koja traje 10 godina, pomogla da spasi svoj brak.

Pre 21 godinu, Gili se udala za svog supruga uz zavet "u dobru i u zlu". Međutim, nakon oko 10 godina braka, počela je osećati nezadovoljstvo zbog sve ređe intimnosti i učestalih svađa oko tog pitanja.

Shvatila je da je njen suprug pokušavao da ispuni njene potrebe, ali da je on često bio pod pritiskom da imaju intimne odnose.

prevara

youtube.com/informer

 

U potrazi za ispunjenjem, Gili je isprobala nekoliko kratkih afera sa različitim muškarcima, sve dok pre oko sedam godina nije upoznala svog sadašnjeg ljubavnika.

On je takođe oženjen i deluju na principu međusobnog razumevanja i poštovanja granica. Njihova veza je strastvena i zabavna, a sastaju se gde god mogu, bilo kod kuće, u hotelima ili čak na javnim mestima.

Gili smatra da je nerealno očekivati da jedan partner može ispuniti sve aspekte veze, uključujući intimnost, razgovor i stabilnost. Ona tvrdi da joj ova vanbračna veza omogućava da ceni ono što njen suprug nudi, umesto da se fokusira na ono što mu nedostaje.

Njen ljubavnik zadovoljava njenu potrebu za avanturom i strasti, dok joj suprug pruža sigurnost i stabilnost. I dalje je seksualno aktivna sa suprugom, ali oseća da sada ima manje pritiska u spavaćoj sobi jer ima drugi izvor intimnosti.

Iako živi dva odvojena života, Gili nikada ne govori suprugu o svom ljubavniku. Uvek pronalazi izgovore kako bi opravdala svoje odsustvo, što često uključuje duže radno vreme ili poslovne sastanke.

Iako je vođenje dva odvojena života ponekad izazovno, Gili veruje da je to vredno truda.

Gili prepoznaje da je tema vanbračnih afera još uvek tabu, ali savetuje žene da ako osećaju potrebu za promenom, da je ne oklevaju sprovesti.

Dodaje da održavanje tajne zahteva dobru memoriju i pažljivo planiranje, ali smatra da je trud opravdan ako omogućava ispunjeniji i srećniji brak.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading