ODAO JE PRODUŽNI KABL Beskućnica godinu dana živela na vrhu zgrade, otkrili je kad su došli da poprave krov u radnji
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Stotine ljudi je kupovalo svakog dana, ali niko nije imao pojma šta se dešava u okviru jedne prodavnice u Mičigenu.

Neposredno pored natpisa ogranka lanca supermarketa, živela je 34-godišnja žena koja je namestila svoj dom na krovu i čak imala kancelariju opremljenu štampačem. "Uljeza" su otkrili radnici koji su izvodili radove na renoviranju objekta. Naime, oni su primetili produžni kabl koji dolazi sa krova i koji je priključen na utičnicu u prodavnici.

"Objekat" je u stvari, bio šupljina od oko tri kvadratna metra u krovu supermarketa. Zatim su otkrili radni sto, štampač, ormar za odeću, ostavu za hranu i cveće, rekao je portparol policijske uprave u Midlendu Brenon Voren.

"Ne brinite, odlazim"

Radnici su alarmirali upravu supermarketa, koja je obavestila policiju. Kada su se policajci popeli na krov da razgovaraju sa ženom, ona ih je dočekala na vratima i sa par reči, bukvalno ih ostavila bez teksta.

"Ne brinite, odlazim!“, rekla je ona.

Protiv nje neće biti podneta optužnica, ali je uklonjena sa tavana prodavnice, gde je živela oko godinu dana, rekao je Voren. Napustila je mesto istog dana, ali je morala da ostavi neke stvari iza sebe. Prodavnica ju je kontaktirala da joj pomogne da premesti ostatak svojih stvari. Nakon što su je otkrili, žena je u lokalnoj štampi dobila nadimak "Nidža na krovu". Navodno je viđena nekoliko puta tokom godine, "ali niko zaista nije znao da tu živi", rekao je portparol policije.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading