Ju, sramote! Bela Hadid šokirala javnost pojavom na Kanskom festivalu, malo toga prepustila mašti

Vesti 21.05.2024 14:53 0

Poslednji put je bila na slavnom filmskom festivalu u Francuskoj 2022. godine

Bela

IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bela Hadid se vratila!

Manekenka (27), koja je napravila pauzu od crvenih tepiha i modnih pista u poslednjih nekoliko godina i nedavno izjavila da se povlači iz manekenstva, pojavila se u zadivljujućem izdanju na projekciji filma ,,Apprentice" na Kanskom festivalu 20. maja.

Za svoje prvo veliko pojavljivanje na tepihu od 2023. godine, Bela je nosila golu Sen Lorenovu haljinu sa halterom koja je otkrivala njene bradavice. Haljina, iz kolekcije za jesen 2024. godine imala je plisirani steznik, navodi Vogue.

Haljinu je uparila sa kestenjastim štiklama, zlatnim minđušama i talasima sa strane.

Hadid je poslednjih meseci bila u Njujorku gde je promovisala svoju novu liniju mirisa, ,,Orebella", i uživala u životu u Teksasu sa svojim novim dečkom Adanom Banuelosom.

Njeno poslednje pojavljivanje na crvenom tepihu bilo je 18. marta 2023. na otvaranju Stanton Social Prime u palati ,,Cezars" u Las Vegasu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

 

Poslednji put je bila na slavnom filmskom festivalu u Francuskoj 2022. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

 

 Za projekciju filma ,,Nevini" (L'Innocent) i večeru u Kanu nosila je dva Versaćeova vintidž dizajna. Jedan je odisao starim holivudskim glamurom, a drugi boemskim šikom.

Takođe je prisustvovala projekciji filma ,,Broker" (Les Bonnes Etoiles) u beloj Gučijevoj haljini, dok je za večeru ,,Chopard Loves Cinema" izabrala Šanelovu starinsku haljinu. 

 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Šta mislite o ovim farmericama i da li biste voleli da ih Vaš pratner nosi? #fy #fyp #fypシ #foryoupage #viral #viralvideo #viraltiktok #najzena #funny #fashion #jordanluca #jeans ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading