beda
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/RTS

Predmeti koje svakodnevno koristimo, poput nakita i mobilnih telefona, nisu samo obične stvari. Oni su nosioci priča, uspomena i energije, postali su produžetak naše ličnosti.

Pozajmljivanje svojih papuča drugima može doneti nevolje na poslu i izazvati zastoje u profesionalnom napretku, prema tim verovanjima.

Ako ne želite da vaši gosti hodaju po kući u cipelama, možete nabaviti nekoliko pari tankih papuča sličnih onima u hotelima, koje im možete ponuditi čim dođu.

Takođe, prema feng šuiju, nije preporučljivo pozajmljivati sat drugima.

sat

Foto: Shutterstock

 

Veruje se da se s njim može preneti loša energija koja možda opterećuje osobu koja ga je koristila, posebno ako je ta osoba u lošoj životnoj fazi.

 Nakit je često povezan s dubokim emocijama i sećanjima.

Prema učenjima Feng šuija, izbegavajte pozajmljivanje nakita jer se veruje da on nosi energiju i priče vlasnika. Pozajmljivanje nakita može dovesti do prenosa potencijalno negativnih uticaja.

Naočare nisu samo pomagalo za vid, već i simbol jasnoće vida i razumevanja.

Feng šui savetuje oprez prilikom pozajmljivanja naočara kako se ne bi prenosile moguće loše energije ili probleme s vidom.

žena

Foto: Shutterstock

 

Pozajmljivanje naočara može simbolizovati deljenje pogleda na svet, ali treba biti oprezan da se ne prenesu negativni uticaji.

Pozajmljivanje novca se smatra rizičnim jer može izazvati finansijske probleme ili narušiti odnose s osobom koja je pozajmila novac.

Stvari poput četkica za kosu, četkica za zube ili bilo koji drugi lični predmeti ne preporučuju se za pozajmljivanje drugima zbog energetske razmene koja se može dogoditi

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading