novčanik
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

 Prvi uslov feng šuija je da imamo uredan i lep novčanik. To znači da treba da održavamo novčanik čistim, bez nepotrebnog nereda poput starih računa ili nepotrebnih kartica, jer neuredan novčanik simbolizuje konfuziju i blokade u našem finansijskom toku.

Osim toga, novčanik treba da bude dobrog kvaliteta i izgleda. Preporučuje se korišćenje novčanika u bojama koje simbolizuju bogatstvo, poput crvene, zelene, crne ili zlatne.

Što se tiče organizacije novca u novčaniku, novac treba rasporediti po vrednosti, s većim novčanicama napred i manjim pozadi.

novčanik

Foto: Shutterstock

 

Novčanice treba da budu uredno poravnate i ne zgužvane, jer takva organizacija simbolizuje red i jasnoću u našem finansijskom životu i privlači više bogatstva.

Feng Shui takođe preporučuje da uvek nosimo određenu količinu novca u novčaniku, jer prazan prostor u novčaniku može simbolizovati nedostatak i privući finansijske probleme.

Dodavanje simbola bogatstva u novčanik, poput kineskih novčića, malih kristala ili amajlija, takođe može privući energiju bogatstva i prosperiteta.

Konačno, važno je da novčanik bude ispunjen pozitivnom energijom i namerama. Treba biti zahvalan za novac koji dobijamo i izražavati zahvalnost za obilje koje dolazi u naš život.

Negativna osećanja i misli o novcu mogu blokirati energiju obilja, pa je važno negovati pozitivan stav prema novcu kako bismo privukli finansijski uspeh i prosperitet.

(krstarica.com

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading