prsten
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

 Među tezgama je primetila lep prsten koji joj je ponuđen za deset evra. Iako cena nije bila visoka, odlučila je da ga kupi.

Prsten je završio u Debrinoj fioci, gde je godinama ostao zaboravljen. Međutim, 2019. godine, kada je Debrina majka naišla na finansijske probleme, Debra se setila prstena i odlučila da ga proda.

Kada je odnela prsten zlataru u nadi da će dobiti najmanje 500 evra, doživela je pravi šok. Zlatar je shvatio da je prsten zapravo dijamantski prsten od 26,27 karata!

Odlučna da sazna više o prstenu, Debra je svoje otkriće odnela u čuvenu aukcijsku kuću „Sotbi” gde je potvrđena vrednost prstena. Ubrzo je organizovana aukcija na kojoj je dijamantski prsten prodat za 500.000 evra.

Debra je bila iznenađena svojim neočekivanim bogatstvom, ali je istakla da novac nije najvažniji.

Trudi se da ugodi svojoj majci, dozvoljavajući joj putovanja, koncerte i luksuznu kupovinu. Takođe je osnovala kompaniju za starinski nakit i napisala knjigu o svom neverovatnom iskustvu, piše the sun.

Ona planira da donira svoj novac dobrotvornim organizacijama koje pomažu napuštenoj deci, pokazujući da je njen neobičan nalaz prstena postao sredstvo za promociju dobrote i pomaganje drugima.

BONUS VIDEO 

 


 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading